https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Instant vuurwerk gegarandeerd!

BLOWJOBBIJBEL: zo breng je hem naar hemelse hoogtes

Bij heel wat mannen staat de blowjob met stip op één als het over bedverwennerijen gaat. Om hen een plezier te doen (want ja, dat mag ook weleens), preken wij vandaag uit de blowjobbijbel. Let goed op, want je bezorgt hem weke knieën in no time.


 

Het voorspel


Om vingers en duimen bij af te likken

Geloof het of niet, maar ook mannen houden van voorspel. Begin daarom met het strelen van zijn hand. Masseer zijn vingers, breng ze naar je mond en kus ze. Neem ze een voor een in je mond en lik eraan, zuig eraan en zoen ze.

 

Knieval

Zet je lief in de sofa of op de rand van het bed en kniel voor hem neer op de grond. Kijk hem ondeugend aan, leg je handen iets te dicht bij zijn kruis en praat langzaam en zwoel over willekeurige dingen. Breng je handen steeds dichter naar zijn kruis tot hij de hint begrepen heeft.

 

Van top tot peen

De klassieker der orale voorspeltechnieken. Baan jezelf al kussend, likkend en eventueel zachtjes bijtend een weg van zijn oorlelletjes naar zijn kruis.

 

De basics


Kusjesdag

Start met het kussen van zijn eikel, schacht en ballen. Wissel vluchtige kusjes af met intense zoenen, kantel je hoofd, zuig of blaas een keertje of beweeg snel met je tong. Variatie is key.

 

De lolly

Lik zijn penis met het puntje van je tong van zijn eikel tot aan zijn balzak en ga daarna weer omhoog. Doe daarna hetzelfde met het oppervlak van je tong. Probeer het sneller, trager, met een zigzaggende beweging of in stukjes. Herhaal dat ook eens tussen andere moves door.

 

Up & down

Plaats je lippen zachtjes rond zijn penis en laat je mond zakken tot waar het comfortabel voelt voor jou. Span je lippen wat harder aan terwijl je zijn penis weer uit je mond laat glijden. Begin traag, bouw langzaam het ritme en de druk op en gun hem af en toe een likje langs het topje van zijn eikel.

 

Pijpen voor pro’s


Deep throat

Voel jij je heel comfortabel daar beneden? Blaas hem dan van zijn sokken met de infamous deep throat. Maak zijn penis op voorhand een beetje vochtig, plaats je lippen losjes rond zijn penis en adem diep in en uit langs je neus terwijl je je mond heel langzaam naar beneden laat glijden. Probeer je mond, kaken en hals zo goed mogelijk te ontspannen, zak zo ver als comfortabel is voor jou en kom heel rustig weer naar boven. Bouw het ritme en de diepte langzaam op, tot je zijn hele schacht in je mond kan nemen.

 

Multitask-magie

Zijn hoofd helemaal gek maken? Dat doe je door te multitasken. Combineer de verschillende technieken, breid ze uit door ook je tong langs zijn schacht te laten glijden, gebruik je handen om tegelijkertijd zijn ballen of – als hij into that stuff is – zijn anus te stimuleren en maak terwijl de meest opwindende, zachte kreungeluiden.

 

Moves voor gevorderden


De flick

Voor heel wat mannen is het frenulum of voorhuidbandje – en dus de overgang van zijn schacht naar zijn eikel – het gevoeligste deel van de penis. Geef dat randje met het puntje van je tong een tikje – of: flick – om hem een easy peasy sensationeel gevoel te geven.

 

De slalom

Plaats je lippen net als bij de ‘up & down’ zachtjes rond zijn penis en laat ze naar beneden glijden. Maak een slalombeweging wanneer je weer omhoogkomt, door je hoofd in een liggende acht van links naar rechts te bewegen.

 

De fruitpers

Plaats je lippen net als bij de ‘up & down’ zachtjes rond zijn penis en laat ze naar beneden glijden in verschillende hoeken van 45° tot 90°. Zo maken je lippen ook een cirkelvormige beweging rond zijn schacht wanneer je op en neer gaat en worden alle kanten van zijn penis gestimuleerd.

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content