Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Veer

Zijn absolute turn-offs.

10 dingen die mannen niét willen in bed

We hebben allemaal wel eens blunders begaan in de slaapkamer, en degenen die nu met hun hoofd schudden: niet liegen! Om die blunders in de toekomst tot een minimum te beperken, vroeg de website Your Tango aan mannen wat hun grootste no-nos zijn in bed. Dit is hun top 10. Read and learn...

1. Huilen

Ook al had je net de meest ontroerende seks ever, het is niet oké om na je stomende vrijpartij in tranen uit te barsten.

 

2. Over baby's praten (zelf niet als je er zonet eentje probeerde te maken)

Zeggen dat "jullie de mooiste baby's ooit zouden maken" of dat "je met hem echt wel kinderen wil", is een absolute don't. Omgekeerd geldt dat ook, mannen.

 

3. Peer pressure op de penis

We hebben het dan over krabben, bijten of vijandig zijn met zijn mannelijke lid.

 

4. Zien dat jij je verveelt

Geniet je niet van het moment? Hij merkt het sowieso. Verschillende mannen wezen erop dat vrouwen die niet enthousiast zijn in bed, een grote turn-off zijn. Vooral wanneer jij on top zit.

 

5. Jou in een vreemde taal horen spreken die je niet echt beheerst

"Een meisje dacht dat het sexy was om Spaans tegen me te spreken in de slaapkamer... alleen, ze wist niet wat ze aan het zeggen was en begon woorden te verzinnen."

 

6. Dat je slaperig bent

Als je toont dat je moe bent, geef je hem de indruk dat je niet gefocust en zelfs ongeïnteresseerd bent. Ruining the moment... Niets zo vreselijk dan je partner zien geeuwen in het heetst van de strijd. Dit zijn dé beste tijdstippen voor spetterende seks.

 

7. Te veel praten...

"Natuurlijk is dirty talk oké, maar wanneer een meisje een random conversatie begint te voeren, is dat een grote mood killer." Bewaar je praatjes voor tijdens het knuffelen.

 

8. ...of te veel awkward silences

Lig er niet bij als een graf, het kan erg zenuwslopend zijn. Mannen houden ervan als je zegt wat je leuk vindt in bed. Ze zijn net als honden, en willen beloond worden voor hun goed gedrag. Geef complimentjes.

 

9. Naar hem (of zijn mannelijke lid) verwijzen als schattig

Het is zowel vernederend voor hem als voor jou. Het is een beetje vergelijkbaar met de babytalk (punt 2). Gewoon niet doen.

 

10. Orgasmes faken

Je doet niemand plezier met een fake orgasme. Integendeel, je vereeuwigt er alleen de typische mannelijke mentaliteit mee. "Er heeft nog nooit iemand bij mij gefaket", said every guy, ever. Lees misschien beter even onze 6 tips voor een XL-orgasme.

 

 

Lees ook >>> 9 dingen die mannen leuk vinden in bed.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '