Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

He's a keeper!

15 tekenen dat hij jou verdient

Is hij Mister Right of Mister Right Now? Hier zijn vijftien tekenen dat hij een keeper is.

1. Je moet je nooit afvragen of je te plakkerig, te melig, te emotioneel, té iets bent.

 

2. Er staat geen limiet op het aantal couple-y-foto's dat je op je social media kan posten zonder dat hij begint te freaken. Integendeel, hij vindt die bevestiging stiekem wel een beetje (heel) leuk.

 

3. Wanneer hij comment op je post, of je tagt in een comment. Hij wil duidelijk niet verbergen dat hij je vriendje is.

 

4. Omdat hij zich vereerd voelt dat hij met jou mag daten.

 

5. Hij is niet het type dat ook maar één seconde twijfelt over het feit dat hij niet meer in the game zit omdat hij een serieuze relatie heeft. Dankzij jou loopt zijn liefdesleven helemaal op wieltjes.

 

6. Hij zal nooit het 'verlies' van zijn single-status betreuren, of bij zijn vrienden klagen over de nadelen van een lief.

 

7. Bij jou zijn geeft hem niet het gevoel dat hij iets mist. Hij ziet jou als toegevoegde waarde.

 

8. Hij is de man die zijn vrienden vertelt hoe gelukkig hij is dat hij jou heeft ontmoet. Hoe girly of dom hij dan misschien ook wel klinkt volgens zijn gang.

 

9. Hij moedigt zijn vrienden zelfs aan om de voordelen van een relatie te overwegen. Het is het meer dan waard volgens hem; met de juiste persoon, that is.

 

10. Hij toont zijn affectie uit zichzelf, zowel fysiek als op andere vlakken. Hij voelt zich daar nooit stom over, of stelt zijn manhood niet in vraag.

 

11. Hij weet perfect hoe hij cheesy moet zijn en je hart kan laten smelten.

 

12. Hij is het type vriendje dat je beste vrienden gebruiken als voorbeeld dat er nog wél goede mannen rondlopen op planet Earth.

 

13. Je besties haten je een beetje omdat je zo iemand fantastisch hebt gevonden, maar ze zijn vooral ook dankbaar dat jouw vriendje de maatstaf is van hoe een man zijn vriendin moet behandelen.

 

14. Hij meet zijn mannelijkheid niet met het aantal keer dat hij het bed met iemand heeft gedeeld.

 

15. Seks is geweldig, maar hij zoekt altijd naar iets meer; iets wat hij eindelijk gevonden heeft op een regenachtige ochtend toen hij naast jou in bed wakker werd.

 

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '