Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

11 prikkelende tips voor een uitdagende striptease

Strippen is hot! Hier enkele tips and tricks die je zullen helpen om van je eerste striptease een groot succes te maken. Wedden dat je lief er helemaal warm van zal worden?

1. Geloof in jezelf

Vooraleer je de stap tot strippen kan zetten, moet je eerst geloven in jezelf en jezelf graag zien. Anders komt die onzekerheid tijdens het strippen toch naar boven en bestaat de kans dat je blokkeert, wat gênante momenten kan opleveren. Strippen is dé sensuele uiting van "vrouw-zijn" en moet je in eerste instantie voor jezelf doen. Dus geniet ervan!


2. Voel, voel en nog eens voel!

Wij, vrouwen, zijn vaak te kritisch voor onszelf en denken te veel na over alles. Onze tip is dan ook om die shift te maken van je hoofdje naar je hart. Stoppen met piekeren en gewoon de muziek voelen en je laten gaan. Heerlijk terug in je lijf kruipen! Niet nadenken, gewoon doen.


3. Niet twijfelen

Het laatste wat je moet doen, is twijfelen aan jezelf of aan je lichaam. Wees trots op je lichaam en accepteer je vormen. Al heb je misschien een volumineuzere bips of kleine boezem, wees er fier op en show it off! Striptease is all about attitude.


4. Plankenkoorts

Geen paniek als je in het midden van je stripact een beetje klungelig overkomt. Dat is volkomen normaal in het begin. Zie het strippen dan ook als een plagerig spelletje en zeker niet als een topsport waar je een gouden medaille voor moet halen.


5. Zorg voor een act

Als je de eerste keer wil strippen, moet je dit echt plannen. Welke muziek ga je opzetten? Wat trek je aan? Hoe ga je kijken? Ga je gebruik maken van bepaalde attributen als lange handschoenen, panty's en dergelijke? Goed voorbereiden is de boodschap. En véél oefenen.

 

6. Jouw handen zijn zijn handen

Als je stript, spelen je handen een enorm belangrijke rol. Benut ze dan ook ten volle. Streel jezelf zoals hij jou zou willen strelen. Maak hem gek van verlangen. Sexy, toch?


7. Plagen-uitdagen-vertragen

Beweeg heel traag en kijk hem recht in de ogen. Knoop je bloesje bijvoorbeeld eerst half open en kijk hem opnieuw aan. En als je zijn volledige aandacht hebt, ga je verder. Door dergelijke pauzes in te lassen, verhoog je de spanning en doe je hem hunkeren naar meer.


8. Benut de ruimte

Blijf niet de hele tijd voor hem staan, maar speel met de ruimte rondom je. Kijk bijvoorbeeld eens naar de videoclip "Beautiful Liar" van Beyoncé en Shakira of "La Tortura" eveneens van deze laatste zangeres. Werkelijk bronnen van inspiratie.

 

9. No touching!

Leuk toch, de macht in handen hebben. Jij mag hem aanraken, maar hij jou niet. Op deze wijze doe je hem verlangen en zijn het enkel zijn ogen en zijn verbeelding waar hij op kan rekenen. Dat maakt hem zo wild dat hij je zal willen bespringen als een hongerige tijger. En tja, jij bepaalt wanneer je toegeeft...


10. Verwennen maar!

Voel je ultrasexy met een heerlijke, zinderende bodylotion of olie. Waarom geen glitters of een beetje blush op de tepels om ze extra in de verf te zetten?! En vergeet die supervrouwelijke lipgloss en catchy lingerie niet! En als je "all the way" wil gaan, waarom geen hoed, boa of een tintelend zweepje in zwart leer?


11. Elegantie ten top

Voel je übersexy door vanuit je heupen te bewegen in plaats van je schouders. Houd ook steeds je benen gestrekt en doe die "killer heels" aan.

Partner Content

' ' ' '