Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Want het mooiste cadeau, dat ben jij

How to: striptease

Wil je je lover graag verrassen met valentijn? Een striptease kan ook een heel leuk én budgetvriendelijk cadeau voor je vriendje zijn. Met deze tips kan je suprise act niet mislopen!

Kleren uitspelen is een kunst, laat dat duidelijk wezen. Wie na de striptease z'n beha niet uit de kroonluchter wil vissen of met jarretellen op de spoed wil belanden, let maar beter op.

 

1. Geloof in jezelf

Vooraleer je de stap tot strippen kan zetten, moet je eerst geloven in jezelf en jezelf graag zien. Anders komt die onzekerheid tijdens het strippen toch naar boven en bestaat de kans  dat je blokkeert. Wat gênante momenten kan opleveren. Strippen is dé sensuele uiting van 'vrouw-zijn' en moet je in eerste instantie voor jezelf doen. Dus geniet ervan!

 

2. De muziek

'You can leave your hat on' is dé klassieker, maar helemaal geen must. Wel een must is geen te ruige of snelle muziek kiezen. Het moet tenslotte sensueel blijven. Ideaal is een liedje met een wat langere intro (ongeveer 1 minuut). Zo heb je tijd genoeg om je van al je accessoires (handschoenen, haarspeld, masker...) te ontdoen.

Tip: Sprokkel alle afstandbedieningen bijeen. Zo kan je de tv uitzetten en de muziek aanzetten zonder al tevoorschijn te komen.

 

3. De place to be

Bezint eer ge begint. Zorg dat je de ruimte goed kent en gebruik alsjeblieft geen gammele stoelen. Je wil de avond niet in het gips eindigen. Zorg er ook voor dat je genoeg bewegingsruimte hebt. Staan er toch dingen in je weg, gebruik ze dan. Beyoncé en Shakira bewijzen in 'Beautiful Liars' dat een deur of muur voor heel wat zaken dienst kan doen.

 

4. De outfit

Hoewel je die misschien niet lang aan zal hebben, is de outfit een belangrijk onderdeel om de striptease te doen slagen. Pluk de meest sexy lingerie uit je garderobe, maar zorg ervoor dat je je er gemakkelijk bij voelt. Jarretellen zijn uiteraard een aanrader.

Tip: ga voor gebruiksvriendelijke kledij. Je wilt geen halfuur aan een knoop zitten prutsen en niet omvallen als je je rok probeert uit te doen.

 

5. No touching!

Leuk toch om de macht in handen hebben. Jij mag hem aanraken, maar hij jou niet. Op deze manier doe je hem verlangen en zijn het enkel zijn ogen en zijn verbeelding waar hij op kan rekenen. Dat maakt hem zo wild dat hij je zal willen bespringen als een hongerige tijger. En tja, jij bepaalt wanneer je toegeeft...
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '