Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De reden achter de breuk is al even jammer...

Dua Lipa en Anwar Hadid zetten punt achter hun relatie

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Er ging al een hele resem aan bekende koppels uit elkaar in 2021, en nu zijn ook nog zangeres Dua Lipa (26) en Anwar Hadid (22) aan de beurt. Het duo zet na twee jaar een punt achter hun relatie, zelfs na meerdere pogingen om de romance te redden.

Volgens meerdere bronnen besloot het model Anwar Hadid, de broer van Gigi en Bella Hadid, samen met zangeres Dua Lipa om uit elkaar te gaan. Dat is geen verrassing, want vorige maand ging het er al slecht aan toe. Dat kwam vooral door hun drukke schema’s en het vele reizen waardoor ze nog weinig tijd met elkaar konden doorbrengen. ‘Hun relatie bevindt zich momenteel in een crisis en het ziet er niet naar uit dat het nog goedkomt’, vertelde een bron toen aan The Sun.

Crisis

Anwar en Dua zijn al meerdere keren uit elkaar gegaan, maar nu bevestigen loslippige bronnen hun officiële breuk. Nog een aanwijzing? Op Dua’s Instagrampagina zien we Anwar niet meer verschijnen, de laatste keer poseerden ze op de foto in september in New York. Dat is waar hij woont en werkt, terwijl Dua Lipa vaak in Londen is. Een liefde die de verre afstand niet heeft kunnen overwinnen... Intussen wachten we nog op een bevestiging van de breuk van Dua en Anwar zelf.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '