https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © hean prinsloo via Unsplash

Er is maar één voorwaarde: je moet minstens 18 jaar zijn.

DROOMJOB: datingapp Bumble zoekt iemand die de wereld wil rondreizen om te daten

Herlinde Matthys

De wereld rondreizen, helemaal gratis, en in verschillende continenten knappe mannen ontmoeten. Lijkt dit wel iets voor jou? Solliciteer dan voor deze droomvacature via de datingapp Bumble.


Bumble is een datingapp waarmee je toffe afspraakjes kan regelen met knappe mannen, maar ook nieuwe vrienden leert kennen (Bumble Bff) of zakelijke contacten legt (Bumble Bizz). Momenteel zijn ze op zoek naar een Global Connector Bee en geloof ons, dat is een droomjob!

https://www.instagram.com/p/ByIN55tBt_F/

Once in a lifetime experience


Dit bezig bijtje mag volledig op kosten van de datingapp een jaar lang de wereld rondreizen, en in verschillende continenten op date gaan met interessante en knappe mannen. De bedoeling is dat je je avonturen op camera vastlegt in toffe vlogs, erover schrijft in spannende blogs en de leukste momenten deelt op sociale media.

De landen waar je met Bumble op veroveringstocht mag gaan, zijn Australië – wie weet zit daar nog een hunk zoals boer Jan uit ‘Boer zkt Vrouw’ -, het Verenigd Koninkrijk – Prins Harry 2.0? – en Canada – een lookalike van Justin Bieber? -. Je hoeft trouwens niet altijd de romantische toer op te gaan, want met Bumble kan je ook gewoon je vriendenkring uitbreiden of netwerken op zakelijk vlak.

De enige voorwaarde waar je aan moet voldoen om kans te maken op deze once in a lifetime experience is minstens 18 jaar zijn. Oh, en je bent natuurlijk het liefst ook vrijgezel! Aanmelden kan via Bumble tot 14 juni. Je moet op de app swipen tot je de vacature tegenkomt en dan natuurlijk de juiste kant op swipen. Succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content