Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© becca tapert VIA UNSPLASH

Van intieme massages tot een indoor picknick.

11 date-ideeën voor als jullie gezellig binnen willen blijven

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Hebben jij en je lief eens zin om een hele dag binnen te blijven samen, maar geen idee wat jullie allemaal kunnen doen? Fashionista to the rescue! Wij verzamelden 11 dates die je met twee kan doen en waarvoor je geen voet buiten hoeft te zetten.

1. Houd een Netflixmarathon.


Een date die we nooit beu zullen geraken, is Netflix kijken. Maandelijks worden er een heleboel nieuwe films en series aan het aanbod toegevoegd, waardoor je nooit genoeg krijgt van de streamingdienst. Geen inspiratie? Wij verzamelden 19 series die je van begin tot eind samen kan bingewatchen.

2. Probeer lekkere receptjes uit.


Als je een hele dag thuis bent en Netflix kijkt, is er niets leukers dan daarbij iets lekker te eten. Mag het wat meer zijn dan een boterham of een zak chips? Probeer dan eens lekkere receptjes uit zoals deze snacks voor een filmavondje.

3. Speel gezelschapsspelletjes.


Wie denkt dat gezelschapsspelen enkel voor kinderen zijn, heeft het helemaal mis. Zowel jong als oud kan er ontzettend veel plezier aan beleven, zolang je het juiste spel kiest. Geen zin in Monopoly? Ook deze 9 gezelschapsspelletjes kan je met twee spelen.

4. Ga samen in bad.


Nood aan echte ontspanning? Waarom ga je dan niet eens samen in bad. Wat kaarsjes, een gezellig muziekje, een bathbomb... Zalig!

5. Geef elkaar een massage.


Geef elkaar na dat bad elk nog een massage en je verwenavond is compleet.

6. Maak TikTok-video’s.


TikTok is de ideale app om tijd voorbij te laten vliegen en je dus ook geen seconde te vervelen. Maak samen video’s waarin jullie je leukste danspasjes showen.

7. Organiseer een indoor picknick.


Wie zegt dat je naar buiten moet gaan om een romantische picknick te houden? Dat kan gerust binnenshuis! Verzamel hapjes en een drankje en leg een deken in de woonkamer. Heeft een van jullie een open haard? Dat maakt het nog gezelliger!

8. Leer elkaar nog beter kennen.


Je kan nog zoveel over elkaar leren zonder dat je het beseft. Wil jij dus nog meer te weten komen over jouw lief en hij over jou? Begin dan met deze 21 vragen aan elkaar te stellen. Je zal merken dat het gesprek ineens heel boeiend wordt en nog vlotter verloopt dan anders.

9. Sport samen.


Van al dat eten en Netflixen worden jullie ongetwijfeld een beetje lui. Het is dan ook geen slecht idee om samen een work-out te doen om die conditie te behouden. Zijn jullie meer fan van yoga? Daar kan de app FitOn ongetwijfeld bij helpen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '