Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

En het is niet in het weekend!

AHA: dit is de beste dag om op date te gaan in de zomer

Annelies Hart

Plan jij je dates gewoon in wanneer je er toevallig tijd voor hebt? Misschien moet je je in het vervolg eens laten leiden door de expertise van Bumble. De datingapp zocht namelijk uit wat de beste dag is om op eerste date te gaan in de zomer. Die blijkt namelijk te verschillen van de koude maanden.

De zomer is de perfecte tijd om nieuwe mensen te ontmoeten als je single bent. En volgens de datingapp Bumble, zijn sommige dagen beter dan andere om je potentiële soulmate tegen het lijf te lopen.

Je zou misschien denken dat het weekend hét moment is om op date te gaan, maar Naomi Walkland, vicedirecteur van Bumble Europe, weerlegt dat idee. De weekends zijn namelijk vooral het moment waarop we willen reizen en met vrienden afspreken. Wat blijft er dus over: de week.

Warm weer = anders daten

Tijdens de rest van het jaar lijkt zondag de populairste dag te zijn voor singles om mensen te ontmoeten. Maar volgens de specialist verandert dat volledig wanneer de zomer aanbreekt. ‘Vanaf het warm wordt, zien we een groot verschil in de datinggewoonten van singles op de app’, legt Walkland uit. Ze voegt daaraan toe dat de ideale dag om die eerste date te plannen dinsdag is.

Hou die dinsdagen de komende anderhalve maand dus nog maar vrij, je weet maar nooit dat de toekomstige liefde van je leven plots op date wil.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '