Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Neem je lief mee om te gaan bowlen, karten of klimmen.

9 leuke dates aan minder dan 25 euro

Annelies Hart

Daten is leuk, maar kan ook snel hoog oplopen in prijs. Zeker nu het leven duurder wordt, wil je al wat meer uitkijken wanneer het op activiteiten aankomt. Maar dat betekent niet dat je moet snoeien in je datingleven! Datingapp fruitz lijst negen activiteiten op die je minder dan 25 euro kosten.

Trampolinepark

Een trampoline in de tuin is natuurlijk tof, maar een volledig indoor park? Nog beter! Leef je hier volledig uit door te lopen, springen, rollen en lachen.

Bijvoorbeeld: Jumpsky, Gent

Bowling

Lekker old school gaan? Zet je schoenen in het rek, kies een paar ‘fashionable’ rood-blauwe schoenen en doe een wedstrijdje bowlen.

Karting

Deze is voor de durvers onder ons, die geen schrik hebben van eens goed uit de bocht te vliegen. Op de karting kan je je helemaal laten gaan in de snelle karts en je best doen om toch net een snellere rondetijd dan je lief af te leggen. De verliezer trakteert?

Bijvoorbeeld: AB E-karting, Antwerpen

De Grote Schijn

De dagen worden weer korter en dat wil zeggen dat het donker genoeg is voor De Grote Schijn om terug te keren naar Antwerpen. Neem je date mee voor een avondje romantisch wandelen tussen prachtig verlichte natuur, indrukwekkende laserinstallaties en dromerige muziek. Met een warme chocomelk achteraf, natuurlijk.

Botanische plantentuin

Nog meer natuur, planten en bloemen ontdek je in de botanische plantentuin in Meise. Droom weg tussen de verschillende serres en kuier hand in hand tussen al het moois door.

Wandelen

Minder dan € 25? Het kan beter: gratis! Deze date kan natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Trek je wandelschoenen aan, neem een thermos met je favoriete warme drank mee, doe je sjaal om en wandel samen door enkele van de mooiste plekjes in België. Achteraf opwarmen in de zetel onder een dekentje maakt het nog leuker!

Klimmen

Check even of je date last heeft van hoogtevrees. Is dat niet het geval? Ga dan samen klimmen! De adrenaline zal zeker door je lijf gieren als je meters hoog aan de muur hangt.

Bijvoorbeeld: De Stordeur, Leuven

Museum

Een beetje kunst en cultuur opsnuiven, is altijd een goed idee. Of het nu een date is of niet. Laat je meeslepen in klassieke of hedendaagse kunst, en ga in discussie over wat jullie erin zien of van vinden.

Bijvoorbeeld: KMSKA, Antwerpen

Rommelmarkt

Er is altijd wel iets leuks te zien op een rommelmarkt en daarbovenop is het er gezelligheid troef. Tik een prachtstuk op de kop, of lach met oud speelgoed dat jullie doet terugdenken aan jullie kindertijd. Deze date is opnieuw: helemaal gratis!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '