Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Het zit hem soms in de kleine dingen!

6 dingen die aantonen dat je onvoorwaardelijk veel voor hem betekent

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Niet iedereen pent zonder enige moeite de beste liefdesgedichten neer. Sommige mannen hebben zelfs niet de behoefte om de zin ‘Ik hou van jou’ voortdurend hardop te zeggen. Je zou kunnen denken dat hij een stil type is of dat hij je niet echt graag ziet, maar als je goed oplet, merk je al snel dat hij onvoorwaardelijk veel liefde voor je heeft. Hoe dan? Misschien wel aan de hand van deze 6 spontane acties.

1. Hij herinnert je er continu aan hoeveel hij van je houdt


De boodschap is klaar en duidelijk: jij bent de belangrijkste prioriteit in zijn leven. Hoe hij dat toont? Aan de hand van kleine dingen die jij misschien zelfs niet altijd opmerkt: van ontbijt op bed op zondag tot je autoruit volledig ijsvrij maken voor je vertrekt.

2. Hij doet er alles aan om jouw vertrouwen te winnen


Hij wil absoluut dat je je comfortabel en zelfzeker kunt voelen in jullie relatie. Eén van de belangrijkste bouwstenen daarbij is dan ook wederzijds vertrouwen en om dat te bereiken, wil hij erg veel moeite doen.

3. Je ziet er steeds stralend uit in zijn ogen


Ondanks die versleten joggingbroek en je ongewassen haren ben jij voor hem nog steeds de mooiste vrouw op deze wereldbol. Het draait dan ook niet enkel om die woorden ‘jij bent de mooiste’, maar ook om de manier waarop hij naar je kijkt, je aanraakt en behandelt.

4. Hij geeft je moed wanneer je die zelf niet kunt vinden


Het maakt niet uit waar het leven je naartoe brengt. Hij zal ook jouw ruggengraat zijn tijdens al die zwakke momentjes. Hij zal je bij elke stap vergezellen, je overwinningen toejuichen en je tijdens nederlagen in zijn armen nemen.

5. Hij gaat nooit weg voor jullie ruzie opgelost is


Het is heel normaal om af en toe een meningsverschil of zelfs ruzie te hebben, maar hoe erg die ook mag escaleren, wil hij nooit vertrekken zonder die op te lossen. Je lief zal je nooit verdrietig of boos willen achterlaten en dat maakt hem net zo bijzonder.

6. Hij kijkt zonder te klagen mee naar de series die jij leuk vindt


Zat jouw lief talloze uren naast je in de zetel mee naar het eerste seizoen van ‘Sex and the’ City te kijken? Dan mag je er zeker van zijn: hij wil je het gelukkigste meisje op deze planeet maken en daarvoor worstelt hij zich zelfs door de dramatische avonturen van Carrie en haar drie glamoureuze vriendinnen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '