Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het is een koopje én een absolute must voor het festivalseizoen!'

Flair Beauty testteam: Reinigende handgel en handcrème Chérie Cherry van Merci Handy

Eva (25) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een obsessie voor fashion & beauty koestert deze Russische een grote liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Reinigende handgel en handcrème Chérie Cherry van Merci Handy: 8/10 


Prijs/kwaliteit

Het is een koopje én een absolute must voor het festivalseizoen!

Geur/textuur

De ontsmettende gel is roze en verdampt heel snel wanneer je die aanbrengt op de handen. Zoals de naam al verklapt, heeft hij een zoete kersengeur.

Pluspunten

  • Ik vind de geur aangenamer dan die van gewone desinfecterende handgels, die vaak sterk naar alcohol ruiken. Merci Handy heeft ook nog andere geuren: Lollipop, Flower Power, Coco Rico, Hello Sunshine en Oh My Lemon.
  • Het kleine formaat is heel handig om overal mee te nemen.
  • Omdat de alcohol in dit product je handen kan uitdrogen, heeft Merci Handy ook handcrèmes van elke geur, ook in een klein formaat!


Minpunten

Over de desinfecterende gel heb ik geen minpuntje te melden, maar de geur van de Chérie Cherry-handcrème was iets te sterk aanwezig naar mijn smaak.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut!

Ik neem altijd een ontsmettende handgel mee wanneer ik naar een festival met camping ga. Merci Handy geeft aan een noodzakelijk product een speelse draai, wat het een pak leuker maakt. Ik koos de kersengeur om als eerste te proberen. Eenmaal die op is, koop ik de Coco Rico (met kokosgeur!).

Reinigende Handgel Chérie Cherry – € 2,99 – Merci Handy, Di.

Handcrème Chérie Cherry – € 4,90 – Merci Handy, Di.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '