Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: High-Precision Eyelash Comb van M2 Beauté

Flair Beauty testteam: High-Precision Eyelash Comb van M2 Beauté

'Dat ik deze niet eerder heb gekocht!'

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.

High-Precision Eyelash Comb van M2 Beauté: 8,5/10 

Prijs/kwaliteit

Heel goed, deze gaat je leven lang mee. In tegenstelling tot de plastic varianten die ik al gebruikt heb, die durven al eens af te breken. Deze is van staal en dus echt een professionele tool.

Geur/textuur

Niet van toepassing.

Pluspunten

  • hij ligt goed in de hand
  • hygiënisch dankzij het materiaal
  • hij kamt je wimpers goed uit elkaar
  • hij gaat voor altijd mee

Minpunten

Geen. Dat ik deze niet eerder heb gekocht!

Zou ik het opnieuw kopen?

Gaat niet nodig zijn.

Audrey Hepburn had een freaky beautygeheim om haar wimpers in topvorm te krijgen. Zij scheidde haar wimpers na het aanbrengen van haar mascara met een naald. Ze ging ermee tussen alle haartjes om een niet-klonterend effect te verkrijgen. Supergevaarlijk zeg maar, en wie heeft daar tijd voor ’s morgens? Maar hoe dan ook, een volumegevende mascara is altijd een beetje klonterend. Het volume komt door het product, maar ook door het feit dat je wimpers aan elkaar gekleefd worden door de mascara en zo meer volume geven. Door ze nadien uit elkaar te kammen voorkom je het gevreesde spinnenpoten-effect. Ik gebruik hem als mijn mascara bijna droog is, anders gaat er te veel product weer van mijn wimpers af. Bij deze wimperkam staan de tandjes net ver genoeg uit elkaar én ze buigen niet mee (zoals vaak bij goedkope plastic varianten wel is). Ook een voordeel is dat aan het staal de mascara minder blijft kleven, zodat je echt kan kammen.

High-Precision Eyelash Comb – € 19,90 – M2 Beauté, bij ICI PARIS XL.

Lees meer beautyreviews: