https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Sfeerbeeld Getty - Roaring Blazers

Hét bewijs dat ze nog steeds een stijlicoon is!

Deze iconische truien van prinses Diana hangen opnieuw aan de kapstok

Chloë Foubert

Of ze nu naar een gala-avond ging of richting de Guards Polo Club trok: prinses Diana’s outfits waren werkelijk altijd onberispelijk. Haar kledingstijl weet na al die jaren dan ook nog heel wat mensen te inspireren. Het ultieme bewijs daarvan? De truien die een Amerikaans kledingmerk zonet lanceerde, zijn een exacte kopie van de exemplaren waarin Lady Di schitterde.

Hailey Baldwin, Harry Styles… Het zijn maar enkele celebs die regelmatig de iconische looks van prinses Diana nabootsen. Heel wat stukken uit haar kleerkast zijn nu dan ook weer helemaal hot and happening. Denk maar aan oversized blazers, fietsbroekjes, sportieve petjes en cosy sweaters. En laat het nu net dat laatste kledingstuk zijn dat het pronkstuk vormt van Rowing Blazers’ gloednieuwe collectie. Het Amerikaanse label gaat daarbij voluit voor de jaren 80 en brengt dan ook enkele exacte kopieën van Diana’s iconische sweaters op de markt.

De ultieme off-duty look

Rowing Blazers werkt daarvoor samen met de originele ontwerpers van de iconische truien, namelijk Joanna Osborne en Sally Muir. Het is de eerste keer sinds 1994 dat de truien opnieuw te koop zijn. Concreet gaat het om een rode knit waarop schaapjes prijken, een zalmroze trui met de quote ‘I’m a luxury’ én een witte sweater met een rode ballon erop. In die trui werd Lady Di voor het eerst gespot in 1988 toen ze een bezoekje bracht aan de Engelse poloclub in Windsor. Hoewel er toen de British Lung Foundation op haar trui te lezen stond, shop je hem nu met de naam van het Amerikaanse label.

Voor de fans: aan de truien hangt een (stevig) prijskaartje van zo’n € 313. Hoewel Rowing Blazers dus in de Verenigde Staten gevestigd is, levert het wereldwijd pakketjes. Hou er wel rekening mee dat er nog eventuele importkosten bovenop kunnen komen.

Meer mode: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content