Home celebs WOW: Hailey Baldwin lijkt sprekend op prinses Diana in nieuwe fotoshoot

WOW: Hailey Baldwin lijkt sprekend op prinses Diana in nieuwe fotoshoot

Morgen is het exact 22 jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam bij een auto-ongeluk in Parijs.

© Photonews

Morgen is het exact 22 jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam bij een auto-ongeluk in Parijs. Dat heel wat Britten en toegewijde fans een eerbetoon zullen brengen aan haar, staat nu al vast. Ook Hailey Baldwin besluit haar eer te betuigen aan de geliefde prinses, en dat doet ze uiteraard op haar eigen manier: in een fotoshoot voor Vogue.

Het septembernummer is zowat het hoogtepunt van het jaar in tijdschriftenland. Why? Heel simpel, de grootste modetrends voor de herfst en de winter worden dan officieel aangekondigd, en dat gaat gepaard met indrukwekkende fotoshoots. Daarin schitteren naar goede gewoonte heel wat bekenden gezichten. Zo koos de Franse Vogue voor hun septembernummer voor niemand minder dan Hailey Baldwin. (Of moeten we nu zeggen miss Bieber?) Hoe dan ook doken zij voor de gelegenheid in het archief en creëerden ze voor Hailey een look waarmee ze sprekend op prinses Diany lijkt: van haar blonde kapsel tot de kledij die ze draagt.

Hailey voor Vogue: 

Prinses Diana in 1988: 

Vintage revival

Voor een van die looks poseert Hailey bovendien in een fietsbroekje. En hoewel dat (gehate) kledingstuk nu een heuse trend is, was het prinses Diana die jaren geleden de trend al zette.  Zij opteerde meermaals voor een sweater met logo erop, dad sneakers én een fietsbroekje in felle kleurtjes zoals paars of oranje. Dat Lady Di daar de benen voor had, mag wel duidelijk zijn.

Hailey beschouwt prinses Diana dan ook als het ultieme stijlicoon. ‘Alle eer gaat naar de ongelooflijk mooie en stijlvolle prinses Diana’, schrijft het 22-jarige model op Instagram. ‘Ze inspireert mij al jaren. Bedankt voor het modieuze nalatenschap‘, besluit ze vervolgens. Een uitspraak die wij alleen maar kunnen beamen.

Hailey voor Vogue: 

Prinses Diana:

Beelden: Getty en Photonews.

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.