Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Schwarzkopf gebruikt ingrediënten die 100% van natuurlijke oorsprong zijn

Stralend en gezond haar dankzij Nature Moments

Herlinde Matthys

Gezondheid staat de laatste jaren centraal in ons leven. We willen gezond eten, veel sporten en als het kan ook gezonde verzorgingsproducten kopen. Schwarzkopf speelt in op deze trend met hun Nature Moments shampoolijn.


Veel vrouwen en mannen hechten in de keuken veel belang aan gezonde ingrediënten en ze spenderen veel tijd in de fitness of in een andere sport om een fit lichaam te krijgen. Waarom dan ook niet voor een gezond alternatief kiezen in je beautykast? Schwarzkopf komt op de markt met een shampoolijn die ingrediënten 100% van natuurlijke oorsprong bevat . Dat betekent nul komma nul toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en siliconen.

Natuurlijke extracten


Nature Moments is zo de allereerste shampoo van Schwarzkopf met extracten die 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Daarnaast blijven ze hun kenmerkende eigenschap behouden van stralend, mooi haar van in de wortels tot in de puntjes. De shampoos zijn daarnaast allemaal heel vriendelijk voor de huid dankzij hun neutrale pH-waarde, getest en goedgekeurd door dermatologen.

Haartypes


Je kan kiezen tussen vijf unieke producten, met verschillende ingrediënten afhankelijk van je haartype. Voor droog en beschadigd haar is er de Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil. De exotische formule tovert je strobos om in soepel en glanzend haar. Voor breekbaar haar raden ze de Honey Elixir & Barbary Fig Oil aan. Je zwakke lokken krijgen in no time een sterke boost. Heb je dof haar? Gebruik dan de Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera. Je haar krijgt instant een prachtige glans. Ga je vaak naar de kapper om je haar te kleuren, dan verzorg je het best met Irresistible Raspberry & Sunflower Oil. De lucky ones onder ons die geen problemen hebben met hun lokken, kunnen Provence Herbs & Lavender kopen voor normaal haar.

Nature Moments-producten zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Je betaalt € 2,79 voor een shampoo van 250 ml, net als voor een conditioner van 200 ml.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '