Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je kan deze stick als blush, oogschaduw én lipstick gebruiken!'

Flair Beauty testteam: Multi-Stick van Ilia Beauty

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Multi-Stick van Ilia Beauty: 9/10


Prijs/kwaliteit

36 euro lijkt veel, maar je kan deze stick als blush, oogschaduw én lipstick gebruiken. Ik gebruik hem nu al een maand op wangen en lippen en hij lijkt nog niks gekrompen. Ik schat dat je er makkelijk een jaar mee toekomt.

Geur/textuur

Een crèmetextuur in stickvorm die op de huid smelt.

Pluspunten

  • Hij bevat natuurlijke ingrediënten als sheabutter, avocado-olie en vitamine E. Hij is voor 72 % organisch.
  • De kleuren: er zijn verschillende tinten, maar ze zijn allemaal zacht en ‘stijlvol’. Er zijn perziktinten, meer rode tinten en bessentinten, maar stuk voor stuk ogen ze heel naturel en nooit té.
  • De textuur: hij voelt heel zacht en satijnachtig aan. Als je hem tokkelend met je vingers op je wangen aanbrengt, lijkt hij helemaal te versmelten en is het effect écht dat van een blosje van een kort sprintje.
  • Je mag hem op lippen, ogen én wangen gebruiken. 


Minpunten

Sorry, geen gevonden. In aankoop lijkt hij niet goedkoop, maar dit is voor mij De Perfecte Kleur, als blush én als lipstick. Hij gaat bovendien superlang mee.

Zou ik het opnieuw kopen?

Deze gebruik ik helemaal op én dan koop ik hem opnieuw. 

Ik heb deze Multi-Stick gekocht bij beautyshop Blos op een event van Entre Nous, een collectief dat Belgische merken groepeert. Ik volgde het merk al langer op Instagram en bleef toch altijd even hangen bij hun foto’s, en dan vooral de close beautyshots. De naturelle finish en kleuren zijn echt opvallend mooi. Op het event kon ik hem testen en ik was meteen verliefd op de kleur ‘A fine romance’, een bessenrood. Ik gebruik hem dagelijks op mijn wangen en geregeld ook als lipstick. Hij heeft dat frisse effect op mijn huid waar ik van hou.

Multi-Stick – € 36 – Ilia Beauty via Blos, blos-shop.com.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '