Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jessica Oliveira via Unsplash

PLAYLIST: +40 nummers die volledig in het teken staan van self-love

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Bij Flair dragen we self-love bijzonder hoog in het vaandel, en dat zullen jullie geweten hebben! En hoewel body positivity niet altijd fun and games en vanzelfsprekend is, willen wij er alles aan doen om jouw eigenwaarde op te krikken, zélfs als dat betekent dat je samen met Kelly Clarkson heel de buurt bij elkaar moet schreeuwen. Wijntje dabei en dansen maar!


Als er één ding is waar we oprecht gelukkig van worden, dan is het wel van even schaamteloos total loss gaan op opzwepende muziek mét een lyric die je een confidence boost van jewelste geeft. En omdat wij je maar wat graag het nodige duwtje in de rug geven, stelden we een heuse self-loveplaylist samen die je op dagen waarop je het moeilijk hebt áltijd zal weten op te vrolijken.

Het enige waar jij nog voor moet zorgen? Een groot glas wijn, boxen die je loeihard kan zetten en eventueel een spiegel waarin je jezelf kan zien dansen op Demi Lovato of Jessie J. Zo word je er nog maar eens aan herinnerd hoe trots je mag zijn op je prachtige lichaam. Dansmoves in de aanslag? Vijf, zes, zeven, acht!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer playlists:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '