Home Lifestyle PLAYLIST: ‘Stranger Things’-fan? Zet dan zeker deze 50 nummers op je afspeellijst

PLAYLIST: ‘Stranger Things’-fan? Zet dan zeker deze 50 nummers op je afspeellijst

Haal die walkman maar van onder het stof!

playlist stranger things
© Netflix

Fan van de funky jaren 80 én van ‘Stranger Things’? Dan hebben we een klein cadeautje voor jou in petto, want om te vieren dat seizoen 4 van de hitserie hoogstwaarschijnlijk nog niet het laatste zal zijn, stelden wij een heuse ‘Stranger Things’-playlist samen!

Eerlijk? Wie is er nu geen fan van de jaren 80? De spacey Netflixserie ‘Stranger Things’ laat onze liefde voor gekleurde joggingpakken, fluorescerende beenwarmers, walkmans en dromerige muziek alleen maar toenemen. En we hebben geluk, want tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelden de makers van de serie, Ross en Matt Duffer, dat de reeks sowieso nog een vervolg krijgt en niet stopt bij het vierde seizoen.

En om dat te vieren én het wachten op seizoen 4 iets dragelijker te maken, stelden wij een heuse playlist samen die je dankzij de funky nummers 40 jaar terug in de tijd katapulteert. Haal die walkman maar van onder het stof en dans à la Eleven, Dustin en Mike op deze vrolijke deuntjes uit de jaren 80!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer playlists: