Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Megan Ruth via Pexels

Het zou helend werken én helpen om jezelf te herontdekken. Vraag maar aan Hannah Montana!

Deze nostalgische TikTok-trend geeft een nieuwe dimensie aan ‘hot girl summer’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

We schreven eerder al dat de hot girl summer verleden tijd is, want dit jaar vieren we short king spring. Al doet er op TikTok intussen al een nieuwe, nostalgische trend de ronde die een totaal andere dimensie geeft aan de hot girl summer. Enter: de Miley Stewart summer.

Wie mee is met de laatste TikTok-trends weet dat de Miley Stewart summer een ding is. De video’s onder de hashtag #mileystewartsummer werden al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken, en zijn geïnspireerd door een van je favoriete personages: Miley Stewart slash Hannah Montana. Maar wat heeft zij te maken met de zomer? Wel, daarvoor moeten we even kort in je geheugen griffen. In de laatste ‘Hanna Montana’-film is te zien hoe Miley terugkeert naar het platteland om even aan de roem te ontsnappen en zichzelf te herontdekken. Daar wordt ze smoorverliefd op plattelandsjongen Travis, met wie ze uiteindelijk een relatie begint. The end.

Helende werking

TikTok beweert met #mileystewartsummer nu dat het deze zomer een trend zal worden om net als Miley je jeansrokjes in te ruilen voor een tuinbroek, en niet naar het strand, maar wel naar het platteland of een eerder afgelegen groene plek op reis te gaan om er jezelf opnieuw te leren kennen én misschien wel de ware tegen het lijf te lopen.

Naast grappige filmpjes en tutorials om je voor te bereiden op je Miley Stewart summer doen er op het platform ook een heleboel getuigenissen de ronde van meisjes die beweren dat zo’n escape ook voor hen effectief helend werkte. ‘Ik heb me nog nooit zo levend, magisch en als mijzelf gevoeld‘, getuigt TikTokster Danielle Adams, die van het drukke Los Angeles naar haar geboorteplek in Tennessee vluchtte om er op adem te komen. Je weet dus wat je te doen staat: regenlaarzen inpakken en vertrekken maar!

Meer TikTok-trends:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '