Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Praat met je partner, wees eerlijk en geef aan wat je werkelijk wil.’

JAARHOROSCOOP 2023: de relatie van de Tweelingen ondergaat de nodige turbulentie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Tweelingen in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Je relatie ondergaat de eerste maanden van 2023 de nodige turbulentie. Er spelen regelmatig issues tussen jullie en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer. Praat met elkaar, wees eerlijk en geef aan wat je werkelijk wil, denkt en voelt. Dan is de kans op een oplossing het grootst. Als single is het aan te raden meteen in januari te gaan daten. Dat zal je een mooie ontmoeting opleveren.

Job & studie

Ook je job of studie vergt de eerste maanden van dit jaar het nodige van je. Het lijkt alsof het op meerdere fronten in je leven onrustig en onvoorspelbaar is. Gelukkig ben je flexibel en een multitasker, waardoor jij je uiteindelijk overal doorheen weet te manoeuvreren.

Financiën

Je geeft in 2023 soms iets te graag geld uit. Het is beter om van tevoren te checken wat op je bankrekening staat, dan kom je niet voor onnodige problemen te staan.

Gezondheid

Maak regelmatig tijd voor jezelf dit jaar, zeker gedurende de eerste maanden. Dat heb je nodig om mentaal tot rust te komen en alles voor jezelf op een rijtje te zetten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '