Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Sporten met vrienden is altijd plezanter dan alleen.

#FITINABIT: push your limits met deze plezante bootcamp (NUMMER 6)

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist


Sporten met vrienden is altijd plezanter dan alleen. Daarom geven we jullie elke vrijdag een voorproefje van wat een bootcamp is.


Sporten moet vooral tof zijn, en daarom is het leuk om samen met je vriendinnen te zweten. In dat opzicht posten we elke vrijdagavond een voorproefje van een bootcamp. Zo’n sportsessie duurt meestal een uur of langer, en gebeurt in groep. Fitcoach Amel en redactrice Herlinde trommelen elke vrijdag een aantal enthousiaste vrienden op en tonen dat je niet altijd iets hoeft te gaan eten of drinken om een keitoffe avond te beleven.

Volop genieten


De bedoeling van een bootcamp is om je grenzen wat te verleggen en je vooral te amuseren. Wij zetten ons weekend alvast met een knal in! Zo kunnen we volop genieten van al het moois en lekkers dat zaterdag en zondag te bieden hebben. Je kan inspiratie halen uit deze work-out, en wie weet krijg je wel zin om mee te doen met onze grote Flair Bootcamp op zondag 23 juni. Meer info hierover vind je op de Facebookpagina. Hopelijk tot dan!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '