https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body #FITINABIT: push your limits met deze plezante bootcamp (NUMMER 4)

#FITINABIT: push your limits met deze plezante bootcamp (NUMMER 4)

Sporten met vrienden is altijd plezanter dan alleen.

Sporten met vrienden is altijd plezanter dan alleen. Daarom geven we jullie elke vrijdag een voorproefje van wat een bootcamp is.

Sporten moet vooral tof zijn, en daarom is het leuk om samen met je vriendinnen te zweten. In dat opzicht posten we elke vrijdagavond een voorproefje van een bootcamp. Zo’n sportsessie duurt meestal een uur of langer, en gebeurt in groep. Fitcoach Amel en redactrice Herlinde trommelen elke vrijdag een aantal enthousiaste vrienden op en tonen dat je niet altijd iets hoeft te gaan eten of drinken om een keitoffe avond te beleven.

Volop genieten

De bedoeling van een bootcamp is om je grenzen wat te verleggen en je vooral te amuseren. Wij zetten ons weekend alvast met een knal in! Zo kunnen we volop genieten van al het moois en lekkers dat zaterdag en zondag te bieden hebben. Je kan inspiratie halen uit deze work-out, en wie weet krijg je wel zin om mee te doen met onze grote Flair Bootcamp op zondag 23 juni. Meer info hierover vind je op de Facebookpagina. Hopelijk tot dan!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Lees ook: