Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hoog tijd voor een nieuw setje lingerie!

Er zijn 7 verschillende soorten borsten op de wereld

Als je lingerie koopt, moet je niet alleen naar je cupmaat kijken. Ook de vorm van je borsten speelt een rol. Volgens lingeriemerk Third Love zijn er zeven verschillende soorten boobies, en is er voor elke vorm een bijpassende beha.

Type 1

Type 1

Heb je ronde borsten? Prijs je gelukkig, want jij kan bijna elk model aan. Wil je graag je borsten nog meer in de verf zetten dan kan je kiezen voor een push-up beha. Toch kan je dankzij moeder natuur ook perfect een beha zonder vulling aan.

©  Third Love

Type 2

Type 2

Wijzen je tepels of je borsten lichtjes naar buiten? Dan behoor jij tot type twee. Voor jou is een T-shirt beha ideaal omdat dit model je een mooie vorm geeft, en het brengt je borsten ook dichterbij elkaar. 
 

©  Third Love

Type 3

Type 3

Heb je redelijk wat ruimte tussen je borsten? Kies dan voor een model met push-up. Deze gaan je boobies dichter bij elkaar brengen en geven je de illusie van een mooi gevulde decolleté.

©  Third Love

Type 4

Type 4

Zijn jouw borsten onderaan redelijk gevuld,maar iets kleiner bovenaan? Dan heb jij type vier. Met jouw borsten kan je makkelijk elke beha aan.

©  Third Love

Type 5

Type 5

Type vijf zijn borsten die onderaan voller zijn dan bovenaan. Ook zijn ze een tikkeltje groter in de lengte en niet in de breedte. Vaak komt dit type voor bij dames die een kleinere cupmaat hebben. Een push-up beha met vulling is voor jou een perfect match.
 

©  Third Love

Type 6

Type 6

Niet veel vrouwen hebben borsten die perfect symmetrisch zijn. Toch kan het dat een van je borsten een stuk groter is dan de andere. Een goede oplossing voor jou is om een beha te kopen waar je de vulling kan uitnemen. Zo kan je het verschil makkelijk verbergen.
 

© Third Love

Type 7

Type 7

Type zeven lijkt heel erg op type vijf, maar zijn vaak iets groter. Belangrijk voor jou is dat je een beha koopt die je borsten gaat ondersteunen. Een balconette laat je beter links leggen.
 

© Third Love

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '