Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

En dat zorgt voor heel wat positieve reacties!

Topmodel Ashley Graham deelt doodeerlijke foto van zwangerschapsstriemen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Afgelopen week maakten Ashley Graham en haar man Justin Ervin op Instagram nog bekend dat ze hun allereerste kindje verwachten. Maar daar stopt het niet. Ashley is namelijk vastberaden de veranderingen van haar lichaam tijdens de zwangerschap op een doodeerlijke manier met haar volgers te delen.


Dat het 31-jarige topmodel met haar prachtige rondingen als geen ander een eind wil maken aan onrealistische schoonheidsidealen, valt niet meer te betwisten. Ashley streeft er al jaren naar haar lichaam op een eerlijke manier te tonen en zo vrouwen duidelijk te maken dat ze hun zogenaamde ‘onvolmaaktheden’ juist moeten omarmen. Zo poseerde ze vorig jaar nog voor het badpakkenmerk Swimsuits for All en stopte ze haar sinaasappelhuid absoluut niet weg. You go girl!

‘Same, but a little different’


Ook gisteren postte Ashley op Instagram een doodeerlijke foto van haar lichaam. Deze keer niet in badpak, maar volledig naakt, waarbij haar zwangerschapsstriemen duidelijk in de spotlight staan. ‘Mijn lichaam is nog steeds hetzelfde, maar dan een beetje anders’, schrijft het topmodel vervolgens onder de foto, en dat levert haar heel wat positieve reacties op. ‘Bedankt dat je zo echt bent in een wereld waar zoveel fake is’, klinkt het onder andere. Zelfs een mannelijke volger besluit onder de doodeerlijke post te reageren en benadrukt hoe knap het is wat vrouwen allemaal doorstaan om een kind op de wereld te zetten.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '