Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Je bent echt empowering voor wie worstelt met hoe ze eruitziet na de bevalling', reageert een dankbare fan.

Ashley Graham (34) post eerlijke postpartumfoto

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Model Ashley Graham (34) beviel begin januari van de tweeling Malachi en Roman, de kleine broertjes van haar oudste zoontje Isaac (2). De mama van drie deelde onlangs een eerlijke postpartumfoto waarin ze haar prachtige lijf bedankt.

Ashley Graham en haar echtgenoot Justin Ervin hebben al een zoontje Isaac van twee. Op 7 januari beviel het model van hun tweeling Malachi en Roman. Tijdens die laatste zwangerschap deelde Ashley zoals we van haar gewend zijn doodeerlijke foto’s op haar Instagrampagina. Zo poseerde ze in december trots met haar bolle babybuikje mét striemen. Iets wat ze ook al deed toen ze in verwachting was van Isaac.

‘Hallo, nieuw buikje’

Ashley doet dit omdat ze striemen wil normaliseren en zo ons zelfbeeld een flinke boost te geven. Ze is een grote voorvechter van bodypositivity en omarmt haar prachtige lichaam zoals het is. ‘Hallo, nieuw buikje. We hebben veel meegemaakt, dank je’, schrijft ze als onderschrift bij een foto waarin ze haar postpartumlichaam toont in de badkamerspiegel, drie maanden na de bevalling van haar tweelingszoontjes.

Empowering

Vrouwen van over de hele wereld zijn Ashley opnieuw dankbaar dat ze zo eerlijk is op Instagram. ‘Je bent geweldig, en je buikje ook’, ‘Prachtig, vanbinnen en vanbuiten’, ‘Het doet deugd om vrouwelijke lichamen eens zonder filter en in al hun glorie te zien’ en ‘Je bent echt empowering voor wie worstelt met hoe ze eruitziet na de bevalling’ zijn maar enkele voorbeelden van de honderden positieve en hartverwarmende reacties. Ashley geeft het goede voorbeeld: we mogen verdomd trots zijn op onze prachtige (postpartum)buikjes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '