Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kende jij ze al?

5 van de leukste apps om te downloaden als je zwanger bent

Life is a rollercoaster, zeker als je zwanger bent. Je lichaam en geest veranderen zo snel dat het moeilijk is om bij te houden wat er allemaal aan het gebeuren is. Waarom doen mijn borsten pijn? Hoe groot is mijn baby nu? Waar moet ik op letten? Welke sport doe ik best? Herkenbaar? Hier zijn 5 apps die je door de zotste negen maanden van je leven gidsen.

Ovia Pregnancy Tracker


Ben je in verwachting? De allerleukste app om op je telefoon te hebben, is ongetwijfeld de Ovia Pregnancy Tracker. Je krijgt elke dag tips & tricks voor je aanstaande moederschap, krijgt een evolutie van de groei van je baby te zien, en wekelijks wordt de grootte van je kleine spruit vergeleken met een bizar maar schattig diertje, een stuk fruit of groente, een stuk speelgoed of een Frans gebakje. Te leuk om niet te delen! In de app kan je trouwens zelf een heleboel informatie ingeven, zoals een doktersafspraak, je gewicht, je gemoedstoestand, wat je gegeten hebt, welke symptomen je die dag had, enzovoort.

Download voor iOS. Download voor Android.

Kinder


Geen idee welke naam je aan je baby wil geven? Kinder is zo’n beetje de Tinder voor babynamen. Je moet gewoon naar links of rechts swipen als je een naam al dan niet leuk vindt. De app verzamelt dan een lijstje van de namen die je voorkeur dragen. Je kan trouwens zelf aangeven welke roots de naam mag hebben (gewoon Nederlands, liever een Italiaanse casanova of eerder een naam uit ‘Lord of the Rings’?). Oh ja, je kan je account aan dat van je partner linken, zodat jullie jullie matches kunnen zien!

Download via iOS. Download via Android.

Baby Connect


Ben je al bevallen? Dan is de app Baby Connect jouw redder in nood. Het is een van de meest uitgebreide apps om je baby op te volgen. Hou de voedingen, de temperatuur of het humeur van je baby bij, of hou zijn slaap in het oog. Je kan de app ook makkelijk synchroniseren met je partner, je oppas of de crèche. Handig!

Download voor iOS. Download voor Android.

Baby Story – Pics Editor


Met deze app fleur je die zwangere buikfoto’s, baby pics of belangrijke mijlpalen op met leuke illustraties of verrassende lettertypes. Zo heb je de mooiste souvenirs altijd bij de hand.

Download voor iOS. Download voor Android.

Zwangerschap+


Net als Ovia Pregnancy Tracker volgt ook Zwangerschap+ je zwangerschap van week tot week op. Je kan ’m helemaal zelf personaliseren, zodat ook toekomstige papa’s, grootouders of andere familieleden hem kunnen gebruiken, je krijgt dagelijkse zwangerschapsinformatie en de app heeft een heleboel leuke features, zoals een schopjesteller, een weeëntimer en een lijstje van meer dan duizend babynamen ter inspiratie.

Download voor iOS. Download voor Android.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '