Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Summer beauty ben jij!

8 slimme tips om te strálen (ook als de zomer al bijna voorbij is)

Zwoele temperaturen, flinterdunne jurkjes, blote benen... Helaas loopt de zomer bijna op zijn einde, maar dankzij deze 8 zomerse tips straal jij verder tot in het najaar!

Ga voor glanzend


Zomerlokken moeten glanzen! Met deze shampoo van Nivea heb je in no time glanzende haren. Instant resultaat!

Zomers geurtje


Met dit geurtje van Maison Margiela zit je meteen in vakantiesferen. Gebruik hem voor het eerst als je naar een spetterend zomerfeestje gaat, en de geur brengt je telkens weer terug.

Kleur je nagels


Zot van de zomer? Dit is het uitgelezen moment om met nagellak te experimenteren. Felroze op je teennagels, wit op je vingers... Nu kan het! Hoe aanbrengen? Zorg voor een beschermende onderlaag, die zorgt ervoor dat je nagels niet geel worden. Vervolgens breng je de kleur aan. Laat elke laag lang genoeg drogen. Eindig met een topcoat. Die zorgt niet alleen voor meer glans, maar zorgt er ook voor dat je kleur langer houdt.

Doen, dat decolleté!


Voor een stralend decolleté zou je de zone net zo goed moeten verzorgen als die van je gezicht. Met een speciale bustecrème hou je alles netjes op orde. Wil je niet meteen investeren in een aparte crème? Verzorg dan met je gezichtscrème en niet met een bodylotion!

Wonderpoeder


Exit alle dekkende foundations. Deze zomer ga je voor een natuurlijke, gezonde glow! De Météorites poudre de perles van Guerlain is de max. Breng met een grove borstel aan over je gereinigde gelaat. Resultaat? Een natuurlijke, zachte summerglow. Het middelste poedertje gebruik je om oneffenheden te camoufleren.

Tropische douche


Douchen geeft je energie! Deze douchegel ruikt naar kokosnoot en doet je al van ’s ochtends vroeg dagdromen over tropische temperaturen en ongerepte stranden... Zucht!

Sexy rug


Gewoon even sprayen na het douchen! Handig!

Zalige zomerbenen


Voor fantastische zomerbenen heb je misschien wat meer nodig dan een goede crème. Maar met dit exemplaar van Clinique kom je een heel eind.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '