Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

4 trucjes voor stevige borsten

De ene vrouw wil haar borsten wat kleiner, de andere zou een extra cupmaatje wel waarderen. Maar één ding staat vast: allemaal willen we ze wat steviger. Wij geven je vier tips om het gevecht met de zwaartekracht aan te gaan (én te winnen!).

1. De oefening met de trui

Neem een bezemsteel en ga op je rug liggen, met je knieën gebogen en je voeten plat. Hou de bezemsteel boven je borst en buig je armen lichtjes. Breng de steel voorzichtig achter je hoofd en duw terwijl je borst naar voren. Keer daarna terug naar de beginpositie, terwijl je langzaam uitademt. Ga zo maar door!
 

2. Het badkamerritueel

Het vergt wat moed, maar laat eens een koude straal water over je boezem lopen aan het einde van je douche. Koud water verstrakt je borstweefsel effectief. Daarna masseer je je borsten in met een moisturizer die ze verstevigt. Het regenereert de huid én zelfmassage hervormt de buste. 
 

3. Just keep swimming

Van zwemmen krijg je de weelderige borsten van een sirene. Elke slag die je in het water maakt, zorgt ervoor dat je bustespieren harder werken dan op het land. De beste manier om je borsten te verstevigen in het water? Schoolslag zwemmen!
 

4. De juiste lingerie 

Het klinkt vanzelfsprekend dat je de juiste beha draagt, maar dat is het niet altijd. Het criterium waaraan die zeker moet voldoen, is een goede ondersteuning. Laat driehoekmodellen links liggen als je cup groter is dan 90B. Als ze slecht ondersteund worden, zullen je borsten zich sneller overgeven aan de zwaartekracht. Ze zullen hun jeugdigheid langer behouden met de gepaste beha, lees: eentje die je boezem niet laat hangen, maar ook niet verstikt. 
 

Meer lezen over borsten?

 

Goed nieuws: je kan Flair ook lezen op je tablet! Download snel de gratis app op MagStore en lees je favoriete magazine altijd en overal. Heb je een abonnement op de papieren Flair? Dan is je toegang tot de digitale Flair inbegrepen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '