Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Een #kleingelukske a day, keeps the blues away!

#kleingelukske: 11 kleine dingen in het leven die ons gelukkig weten te maken

Chloë Foubert Modejournalist

De vogels in de tuin, het zonnetje dat door de ramen komt piepen... Het is nog even wachten, maar we voelen de langere dagen al aankomen en dat weet ons meer dan ooit gelukkig te maken. En het is heus niet het enige waar we dankbaar voor zijn. Deze 11 dingen in het leven weten in deze tijden spontaan een glimlach op ons gezicht te toveren. #kleingelukske

’s Ochtends de vogeltjes horen fluiten

Ben jij soms ook eens écht stil in de ochtend? Je zou ervan versteld staan hoe rustgevend het is om naar de fluitende vogels te luisteren. Instant zen!

De trein die op tijd is

En als er dan ook nog eens voldoende plek is voor je sjaal, je jas, je tas, je laptopzak én jezelf voelen we onmiddellijk een #kleingelukske. En geef toe, de zon zien opkomen in de trein heeft ook zo z’n charmes!

Wat me-time tussen het werken door

Eén van de betere overblijfsels van de coronacrisis is natuurlijk dat velen onder ons nog af en toe thuis werken. Hoe je je pauzes invult kies je dan hélemaal zelf! Voor de ene betekent dat een ontspannend gezichtsmasker opleggen, voor de ander dan weer een kwartiertje lezen in dat nieuwe boek of je gloednieuwe Flair.

Je zonnebril kunnen opzetten in de winter

We hebben al enkele hele koude, maar ook zonnige dagen gehad in januari en is er íéts beter dan je zonnebril kunnen opzetten in de winter? De getinte glazen van je zonnebril geven je meteen een boost om die winterdip tegen te gaan.

Het onuitputtelijke aanbod op je favoriete streamingsplatformen

Hoe we het ook draaien of keren, bingen kunnen we als de beste. Heerlijk toch dat Netflix, Disney+, Streamz en de vele andere die hobby blijven steunen? Deze films en series zijn alvast de #kleingelukskes van onze redactie. 

Verse lakens na een lange werkdag

Was het weer zó’n dag? Dan is er niets leukers om tussen je verse lakens te kruipen en je even helemaal af te zonderen. En nee, wij judgen echt niet als je om 21u al besluit dat te doen.

De dagen die langer worden

We kunnen er niet omheen, het is nu eenmaal fijner om op te staan met een stralend zonnetje, in plaats van in het pikkedonker. Maar geen nood, de dagen worden wel degelijk langer! Vanaf 12 februari komt de zon op vóór 8u.

Aperitieven met z’n allen

En ons niet meer druk hoeven maken of dat allemaal wel mag. Heerlijk dat we allemaal weer lekker gezellig samen kunnen komen om te klinken op de #kleingelukskes in het leven!

De radio aanzetten en je lievelingsliedje horen

Luidkeels meebrullen is de boodschap! Het geeft je humeur een mega boost en warmt alvast je stem op vooraleer je begint te werken.

Dansen voor de spiegel

En dansen hoort er natuurlijk ook bij als dat éne liedje speelt. Ben jij een professionele spiegeldanser? Dan moet je dit programma ongetwijfeld kijken! 

Thuiskomen na het sporten

Zelfs als je écht geen zin had om te gaan sporten, is het thuiskomen erna een zalig gevoel. Je hebt onbewust alle stress van je afgesport en bent klaar voor een nieuwe dag. Als die ene knappe gymlera(a)r(es) er dan ook nog eens was is je #kleingelukske helemaal compleet!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '