https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Lush maakt je badtijd net dat tikkeltje spannender met deze bijzondere bruisballen

Terwijl de meeste winkels net met de solden begonnen zijn, kijken ze bij Lush alvast uit naar de nieuwe collectie. Voor valentijn hebben ze namelijk enkele speciale bruisballen ontworpen en dit keer hebben ze niet gekozen voor hartjes of rozen.


Als we het over valentijn hebben, denken we meestal aan hartjes, bloemen of chocolaatjes. Alleen dachten ze er bij Lush dit jaar net iets anders over. Het merk heeft net hun valentijnscollectie voor dit jaar voorgesteld en die ziet er iets anders uit dan verwacht.

Het merk heeft namelijk twee bruisballen voorgesteld in de vorm van twee onverwachte emoji’s. Zo kozen ze voor de aubergine-emoji en de perzik-emoji die in sms-taal vaak niks met groenten en fruit te maken hebben (if you know what we mean).

Een opmerkelijke zet, maar wel eentje die lijkt aan te slaan bij alle fans. Op sociale media verschenen er dan ook heel wat lachende emoji’s onder de post, dus wij hebben een flauw vermoeden dat deze bath bombs niet lang in stock zullen zijn. We doen alvast een spurtje naar de dichtstbijzijnde winkel!

De nieuwe collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar.
Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content