Home FASHION & BEAUTY Beauty Slaapproblemen? Dankzij Lush Sleepy bodylotion val je als een blok in slaap

Slaapproblemen? Dankzij Lush Sleepy bodylotion val je als een blok in slaap

© Instagram: @lush_v_orle

Val jij ook maar met moeite in slaap? Dan moet je zeker de Sleepy bodylotion van Lush proberen. Volgens gebruikers bevordert het gegarandeerd een goede nachtrust.

Een slapeloze nacht is geen pretje, je ligt vaak uren te woelen in bed en vooral de gevolgen van slaaptekort zijn niet te onderschatten. De volgende ochtend heb je het gevoel dat je amper hebt geslapen en dat vertaalt zich in een verminderde concentratie en prikkelbaarheid.

Wie kampt met slaapproblemen, weet als geen ander dat tips als mediteren of een speciale thee drinken niet altijd werken. Overgaan tot medicatie zoals slaappillen is dan weer te extreem. Gelukkig komt het internet met de beste tip ooit voor een insomniac: Sleepy bodylotion van Lush.

Lavendel bevordert slaap

Het lijkt zo simpel dat het te mooi is om waar te zijn, maar lavendelgeur zou de nachtrust aanzienlijk verbeteren. Fans van Lush Cosmetics zullen dit alvast bevestigen, want het cosmeticabedrijf heeft een bodylotion met lavendel en jojoba-olie, die volgens gebruikers echt helpt om sneller in slaap te vallen.

Oorspronkelijk was Sleepy bodylotion op de markt gebracht als een limited edition product. Door de enorme populariteit heeft Lush de bodylotion een permanent onderdeel van het aanbod gemaakt.

Wil je het zelf eens proberen? Sleepy bodylotion vind je hier op de website van Lush Cosmetics.

Lees ook: