Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De rest van het jaar is elk flesje enkel in één specifieke stad verkrijgbaar.

HEBBEN: deze Le Labo City Exclusive-parfums kan je alleen in september shoppen

Het ultieme cadeau voor fervente citytrippers: een uniek parfum dat genoemd is naar een stad én ook enkel en alleen in die stad te verkrijgen is. Beter wordt het toch niet? En omdat snel even naar Tokio reizen niet zo evident is, verkoopt Le Labo de volledige City Exclusive-collectie gedurende één maand in al zijn winkels.

Het vliegtuig op voor je parfum


Het is nog wat vroeg om aan de kerstlijstjes te beginnen, maar na een bezoekje aan Le Labo in Antwerpen konden we niet anders dan een van hun nicheparfums op ons verlanglijstje zetten. In de winkel vind je het hele jaar door een vaste collectie van zestien uniseks nichegeuren.

Wat vooral interesse opwekt, is de City Exclusives-collectie, een verzameling van elf geuren die elk opgedragen zijn aan een stad. Zo hebben onder andere New York, Parijs, Londen, Los Angeles en Tokio hun eigen parfum. Elke geur is enkel en alleen te koop in de stad waarop het parfum gebaseerd is. En neen, online bestellen kan ook niet. Eén keer per jaar is de volledige collectie verkrijgbaar in alle Le Labo-winkels ter wereld en online. En dat is in september. In Le Labo Antwerpen kan je dus de hele maand lang de volledige collectie gaan ontdekken.

Gepersonaliseerd flesje


Leuk detail: je kan alleen maar een flesje kopen nadat je het parfum hebt laten testen op je huid. Zodra je overtuigd bent van een geur, wordt het parfum voor je neus met de hand gemaakt. De stad waarin je het koopt en je naam worden op het flesje gezet, zo krijg je écht een uniek item mee naar huis. Heb je een parfum gekocht in een van de steden, dan kan je hem nadien laten bijvullen in alle Le Labo-winkels. Voor al die luxe betaal je natuurlijk wel een prijs. Voor een klein parfum (15 ml) uit de City Exclusives-collectie betaal je € 103. Laat je budget dat niet toe, dan kan je voor € 50 een Discovery Set kopen die bestaat uit 5 verschillende geuren in flacons van 5 ml.

Naast nicheparfums vind je bij Le Labo ook geurkaarsen op basis van sojawas, lichaamsverzorging en een groominglijn voor mannen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '