Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @kimkardashian

Kylie Jenner krijgt concurrentie van grote zus Kim

De redactie
Tot nu toe stond Kylie Jenner bekend als de enige telg uit de Kardashianclan met een beauty-imperium. Nu ziet het ernaar uit dat Kylie Cosmetics concurrentie zal krijgen van grote zus Kim. En dat staat gepland voor héél binnenkort.


 

Kim Kardashian West lanceert haar eigen beautylijn! Dat kondigde de realityster dinsdag aan op haar Instagram met deze korte, cryptische video.

 


@kkwbeauty

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


 

KKW Beauty


 

Voorlopig weten we enkel dat de lancering gepland staat op 21 juni, onder de naam KKW Beauty. Er is ook al een website aangemaakt, kkwbeauty.com, maar veel valt daar nog niet op te zien. Wel kan je je al inschrijven om als eerste op de hoogte te worden gebracht bij nieuws.

 

Over een week laat Kim haar make-uplijn los op de wereld, maar het internet staat nu al op zijn kop door deze aankondiging. Een paar maanden geleden bracht Kylie Cosmetics in samenwerking met Kim al een lipkit op de markt. Met een eigen make-uplijn van Kim zullen de zusjes deze keer met elkaar concurreren.

 


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De vraag is of Kim erin zal slagen om het succes van Kylie Cosmetics te evenaren. We kijken er al met spanning naar uit!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '