Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Kim Kardashian mag na twee moeilijke zwangerschappen zelf niet meer zwanger worden

Toch een derde baby voor Kimye? Zowel Kris als Kourtney willen draagmoeder zijn

Kim Kardashian had twee heel zware zwangerschappen en bevallingen, en kreeg van haar dokter dan ook te horen dat ze geen derde keer zwanger mag worden. Maar de realityster wil zo graag een broertje of zusje voor North (3) en Saint (1) dat ze het draagmoederschap overweegt. Zowel mama Kris Jenner als zus Kourtney stelden zich kandidaat, zo blijkt in de nieuwste aflevering van 'Keeping Up With The Kardashians'.

'Would you carry mine?'

 

Op dit moment loopt het dertiende seizoen van de realityserie over de Kardashians op de Amerikaanse televisie. In de twaalfde aflevering laat momager Kris haar eitjes onderzoeken op verzoek van een onvruchtbaar koppel dat ze zou willen kopen (jep, echt). Haar 61 jaar oude eieren blijken niet meer in hun beste staat te zijn, maar Jenner komt wél te weten dat ze nog zwanger zou mogen worden. Wanneer ze dat vertelt aan haar dochter Kim, komt het gesprek al snel op het draagmoederschap dat zij aan het overwegen is.

 

'Zou je mijn kind dragen?', vraagt Kim aan haar moeder. 'Als ik echt dacht dat ik er nog eentje zou kunnen dragen en dat het gezond geboren zou worden, zou ik het direct doen', klinkt haar antwoord. Waarop oudste zus Kourtney op haar typisch droge manier grapt: 'Ik heb mezelf ook al kandidaat gesteld, dus je moet niet doen alsof je de enige Moeder Teresa bent hier.' Je kan veel zeggen over de Kardashians, maar niet dat ze niet álles zouden doen voor elkaar. Het is nog niet geweten of Kim op een van de voorstellen is ingegaan. Wordt vervolgd?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '