https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © PHOTO NEWS

Van The Rachel 2.0 tot de pixie met een pony: deze 6 kapsels zul je in 2019 overal zien

Zijn je haarpunten dood, ben je je huidige kapsel beu of draag je het steevast in een staart omdat er niets mee aan te vangen valt? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe look. Met deze 6 kapsels ben je in 2019 zeker on trend.

Lange shag


The Shag, het iconische kapsel uit de jaren ’70, is helemaal terug. In 2019 dragen we ‘m lang en liefst met een pony zoals Camila Cabello.

Bob met pony


Moest je ‘t hebben gemist: de pony is dit jaar hotter dan ooit. Op ons Pinterestmoodboard: een golvende bob met een pony die net boven de wenkbrauwen stopt à la Vanessa Hudgens.

Lange laagjes


Denk: de hedendaagse versie van The Rachel, maar dan zachter en met lange, piekerige stukken die opgaan in de rest van je haar op z’n Julia Roberts‘. Deze look is veelzijdig en een goede optie als je op zoek bent naar een subtiele update van je coupe.

Pixie met korte pony


Ook de pixie is de laatste tijd in populariteit gestegen, maar de sexy versie van Rowan Blanchard is veruit de leukste. De korte pony die haar gezicht mooi omkadert, maakt dit een edgy en tegelijkertijd vrouwelijk kapsel.

Botte bob


Nope, de bob is nog steeds niet passé. Indien je fijn haar hebt is de botte bob helemaal jouw cup of tea, aangezien ie de illusie van een volumineuze hairdo zal opwekken. Wie er liever als Jenna Dewan en niet als een schoolmeisje uit de jaren ’60 uitziet, vraagt z’n kapper best om het haar achteraan iets korter te knippen dan vooraan.

Uitgegroeide pixie


Is de pixie je net iets te ‘yolo!’? Hou je lokken dan iets langer zoals Emilia Clarke zodat je ze nog makkelijk achter je oor kan steken, opsteken of naar achter kan kammen. Zelfs een half bun is een optie met de lange pixie!

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content