Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Wijnegem - Shop Eat Enjoy

Een primeur voor België en meteen ook ’s werelds grootste man cave in shoppingland.

In dit shoppingcenter kunnen mannen tijdens de solden chillen in een übercoole man cave

Chloë Foubert

Hoewel we de start van de solden misschien wel een van de leukste periodes van het jaar vinden, is dat voor onze mannelijke wederhelft vaak pure horror. Toch is de redding voor hen nabij, want in het shoppingcenter van Wijnegem opent vandaag ‘The Hub’: de grootste man cave ooit in shoppingland.


Eindeloos wachten aan de paskamers, met zakken sleuren en elleboogstoten van fanatieke shoppers incasseren: het leven van een man tijdens de soldenperiode is hard, heel hard. Als je dan nog eens vragen als ‘Lijkt mijn kont niet te dik in die broek?’ op hen afvuurt, willen ze niets liever dan vluchten. Sinds vandaag kan dat ook effectief! Nee niet naar de auto, wel naar een heuse man cave die speciaal voor de wintersolden in het shoppingscenter van Wijnegem werd gelanceerd.

Industriële look and feel


‘The Hub’ is maar liefst 240 m² groot en is onder andere uitgerust met drie biljarttafels, drie gameconsoles, twee kickertafels, twee reuze tv’s én een zes meter lange bar met bier en cocktails. Je kan er bovendien ook kranten lezen, je smartphone opladen, stiekem een feestje bouwen of gewoon in een comfortabele zetel uitrusten van alle shopgekte. Voldoende om manlief van een shoppinguitje te overtuigen, toch?

 

Hoewel het shoppingcenter geregeld pop-ups lanceert, zal de man cave iets langer het paradijs op aarde zijn in Wijnegem. ‘Uiteraard is de start van de solden een mooi moment om dit concept te lanceren, maar ‘The Hub’ krijgt een heel jaar lang een plaats op het gelijkvloers van ons shoppingcentrum’, verduidelijkt Shopping Center Manager Katrien Geysen. ‘Het wordt dus een échte belevingsplek.’ Voor alle duidelijkheid: de schuilplaats is ook toegankelijk voor vrouwen en dat alle dagen van 9 tot 20 uur en op vrijdagen zelfs tot 21 uur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '