Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Een look die ook jij makkelijk kan nabootsen!

Na Hailey Baldwin kopieert nu ook Harry Styles een iconische look van prinses Diana

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Van een dramatische zwarte blouse tot een schitterende pareloorring: Harry Styles is een ware durfal als het op vestimentaire keuzes aankomt, en dat weten wij wel te appreciëren. Hoewel de ‘Sign of the Times’-zanger daarvoor meestal beroep doet op het flamboyante luxelabel Gucci, kijkt hij klaarblijkelijk ook graag af bij de Britse royals...


Dat Harry Styles zich de laatste jaren tot een ware modemuze wist te ontpoppen, hoeven we je vast niet meer te vertellen. De voormalige One Direction-zanger heeft lak aan stijlregels, en verschijnt op elke gelegenheid dan ook in ware trendstukken. Dat deed ie ook afgelopen week in New York, waar hij zichzelf in een wollen, mouwloos truitje hees. Een item dat dit seizoen bovendien hotter dan ooit is. Op het eerste gezicht lijkt er aan die look niets speciaal te zijn, maar een royaltyfan in hart en nieren weet wel beter. Harry’s debardeur met schattige witte schaapjes is namelijk een item dat ook prinses Diana in 1983 uit de kast haalde.

https://www.instagram.com/p/B418ZB4Ijhh/

Some things never go out of style


De nostalgische debardeur is een ontwerp van het Franse modehuis Lanvin, en gaat nu vlotjes over de toonbank voor zo’n schamele € 790. Styles combineert het ‘gouden’ truitje voor de gelegenheid met een gestreept hemd, een marineblauwe pantalon én poederroze schoenen uit lakleer. Very British, als je het ons vraagt. Diana daarentegen koos in de jaren 80 voor een wijde witte broek en rode pumps. Onder het iconische breisel droeg ze dan weer een witte blouse met opvallende strik. Dat Prinses Diana toen al als geen ander trends wist te zetten, valt niet te betwisten. Iets wat Harry Styles en Hailey Baldwin maar wat graag beamen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '