https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Anastasiya Lobanovskaya via Pexels.com

Ook dit jaar zal grijs en zilver het straatbeeld kleuren.

Dit blijft de haartrend in 2019: grijze lokken met een twist à la Lady Gaga

Het blijft een populaire zoekterm op Pinterest: grey hair. De zilveren haartint staat al langer getipt als dé haartrend van het moment en die koele grijstinten blijven nog een tijdje hangen.


Het idee om je lokken door de grijze verf te halen, schrikt je misschien in eerste instantie wat af. Waarom je haren in een tint kleuren die je later ook zal krijgen? Als je op het wereldwijde web naar plaatjes van grijze lokken zoekt, gaat deze reflex nochtans als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je zal er namelijk op prachtige resultaten botsen. Neem een screenshot van jouw favoriete coupes, aarzel niet meer en maak als de bliksem een afspraak bij de kapper. Hoewel, je hoeft niets te overhaasten. Zoals we daarnet al aangaven, zal de trend wellicht nog een geruime tijd standhouden.

Zoals de sterren


Alles begint altijd op de rode loper of de catwalk. Zo rockte Lady Gaga op de Golden Globe Awards een zilveren haardos met blauwe schijn. Nu, enkele weken later, waagt ze zich alweer aan een blondere coupe, maar de grijze ondertoon blijft aanwezig. Ook andere bekende gezichten – Jennifer Lawrence, Ellie Goulding en Kylie Jenner – zochten de grijze haartrend de afgelopen jaren op.

 Zilver straatbeeld


Bij L’Oréal Paris weten ze alvast waarover ze spreken: zij benoemen zilver tot de haarkleur van 2019. Een volledig grijze haardos zal je misschien niet zo snel aandurven, maar het straatbeeld ontploft van genoeg varianten. Zo kan je de trendkleur makkelijk combineren op een blonde of bruine toon. Hoe je dat precies voor elkaar krijgt, vraag je best na aan jouw kapper. Als je die normale haarkleur beu bent, kan je er op deze manier makkelijk nieuw leven inblazen.

https://www.instagram.com/p/BtmpKvBgEu6/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content