Home FASHION & BEAUTY Beauty 4 retro haaraccessoires die anno 2019 weer helemaal in zijn

4 retro haaraccessoires die anno 2019 weer helemaal in zijn

Ideaal voor alle lazy girls onder ons.

Geraak jij ’s ochtends amper uit bed en heb je al helemaal geen tijd om je haar te stylen? Dan hebben wij wellicht de oplossing voor jou. Dit jaar zijn enkele retro haaraccessoires weer helemaal in. Een makkelijke manier om toch verzorgd voor de dag te komen zonder dat je een uur kwijt bent in de badkamer.

1 / 4
Haarband
Haarstrikje
Haarspeld
Scrunchie
Haarband
Haarband

Blair Waldorf lacht ons alvast toe, want haarbanden zijn weer helemaal in. Hoe draag je deze stijl nu zonder dat het er te braaf of klassiek uitziet? Laat fijne headbands voor wat ze zijn en kies voor een iets breder exemplaar.

€ 13,99 via ASOS

Haarstrikje
Haarstrikje

Ook op vlak van strikken en lintjes is de materiaalkeuze belangrijk. Kies hier opnieuw voor satijn of zelfs een velvet variant om te voorkomen dat je een jeugdig effect krijgt. Instant vrouwelijk gevoel gegarandeerd!

€ 8,49 via ASOS

Haarspeld
Haarspeld

In een extreem luie bui? Steek je voorste lokken dan opzij met een haarspeld. Kies voor een exemplaar dat bezet is met bijvoorbeeld enkele pareltjes om je look iets chiquer te maken.

€ 5,99 via ASOS

Scrunchie
Scrunchie

Scrunchies doen het al een tijdje goed, maar dit jaar kent het haarrekkertje zijn absoluut hoogtepunt. Kies voor een speciaal stofje zoals satijn of zijde voor een iets volwassener effect. Je zal zien dat ze je kapsel meer pit geven dan die klassieke, zwarte rekkertjes.

€ 6,99 via ASOS

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.