Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Hij geeft de perfecte dekking om mijn donkere kringen weg te werken, zonder de huid onder mijn ogen uit te drogen.'

Flair Beauty testteam: The Eraser Eye Concealer van Maybelline

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


 

The Eraser Eye Concealer van Maybelline: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Voor een concealer betaal je bij de drogist gemiddeld tussen de 10 en 15 euro. Gezien de kwaliteit van dit product is € 13,29 dus zeker een eerlijke prijs.

Textuur/geur

De concealer heeft geen opvallende geur. Zijn grootste kwaliteit is z’n dekkende textuur, waardoor je er niet erg veel van hoeft te gebruiken.

Pluspunten

Deze concealer is een echte multitasker, hij krijgt een vaste plaats in mijn toilettas. Sinds hij weer te koop is in België (hij was een tijdje niet meer verkrijgbaar) gebruik ik hem elke dag. Hij geeft de perfecte dekking om mijn donkere kringen weg te werken zonder de huid onder mijn ogen uit te drogen.

Minpunten

Naar het einde van de dag toe ziet de huid onder mijn ogen er wat droger uit en zie je de concealer wel een beetje liggen. Maar dat is niet echt een afknapper, want ik heb nog geen enkele concealer gevonden waarbij ik dat niet heb. Over de applicator in sponsvorm ben ik ook niet razend enthousiast, die hangt nogal snel vol product, waardoor het dopje van de concealer er ook snel vuil uitziet.

Zou ik het opnieuw kopen? 

100% zeker! Ik had eerst enkel de ‘light’-tint in huis en ben meteen ook de ‘brightening’ gaan kopen. Zodra er eentje op is, ga ik een nieuwe halen.

Op de foto heb ik onder mijn rechteroog The Eraser Eye ‘Brightening’ aangebracht met een transparant poeder erover. Onder mijn linkeroog draag ik enkel een dun laagje CC-crème.

Ik breng het product eerst aan op mijn huid en werk het daarna verder in met een concealerkwast of vochtige make-upspons. Ik gebruikte deze concealer eerst alleen onder mijn ogen, maar heb sinds kort zijn veelzijdigheid pas echt ontdekt. Ik wissel af tussen twee tinten: ‘light’ en ‘brightening’, maar die tweede is eigenlijk mijn favoriet. Ik gebruik hem nog steeds dagelijks onder mijn ogen (hij dekt voldoende om mijn donkere kringen te camoufleren) maar ook op mijn ooglid als oogschaduwprimer en centraal op mijn neus als highlighter. Puistjes heb ik zelden, om die te camoufleren raad ik de tinten ‘light’ of ‘nude’ aan, afhankelijk van je huidtint.

Je kan ook twee tinten combineren, zo kan je de ‘neutralizing’-tint gebruiken om heel donkere kringen onder je ogen te neutraliseren, daarbovenop breng je dan de ‘brightening’-concealer aan om de zone onder je ogen bijkomend te highlighten. Resultaat: een ultrafrisse blik.

Benieuwd hoe je hem gebruikt? In deze tutorial toont Charlotte je 4 manieren om concealer te gebruiken voor een frisser gelaat.

The Eraser Eye – € 13,29 – Maybelline, verkrijgbaar bij Di en Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '