Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het is een leuk extraatje dat je meteen ook een bijpassende blush en een highlighter krijgt.'

Flair Beauty testteam: The City Kits: Pink Edge van Maybelline

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


 

The City Kits: Pink Edge van Maybelline: 8/10


Prijs/kwaliteit

Tien kleurtjes (acht oogschaduwtinten, een blush en een highlighter) voor € 16,99 is zeker geen slechte deal. Verder krijg je van Maybelline bovendien altijd waar voor je geld, want de kwaliteit is dik in orde.

Textuur

Er komt veel oogschaduw op je kwast te zitten, dus voor je begint met aanbrengen, kan je je borsteltje best eventjes aftikken (niet blazen, dit is véél minder hygiënisch!).

Pluspunten

Een oogschaduwdoosje met enkele roze tinten stond nog op mijn verlanglijstje, dus ik was meteen enthousiast toen ik dit palet zag. Alle tinten zijn voldoende gepigmenteerd en zijn makkelijk om mee te werken. Verder kan je er verschillende ooglooks – van een subtiele dagmake-up tot een feestelijke smokey eye – mee maken. Handig!

Minpunten

Het doosje zelf voelt en oogt een beetje goedkoop, maar dit neemt natuurlijk niets weg van de kwaliteit van het product zelf.

Zou ik het opnieuw kopen?

Je doet meestal jaren met een oogschaduwpalet, dus opnieuw kopen zie ik het mezelf niet meteen doen, maar ik ben heel blij met mijn aankoop. Het palet bevat zowel matte als glinsterende kleurtjes, dus je kan er ook mee experimenteren. Bovendien is het een leuk extraatje dat je meteen ook een bijpassende blush en een highlighter krijgt.

The City Kits: Pink Edge – € 16,99 – Maybelline, verkrijgbaar bij Di en Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '