Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het ziet er niet heel erg flatterend uit op je vinger, maar wanneer je het aanbrengt op je puistje neutraliseert de groene kleur de roodheid van het puistje.'

Flair Beauty testteam: Stop Spot van Guerlain

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.


Stop Spot van Guerlain: 8/10


Prijs/kwaliteit

Voor € 24,90 krijg je 15ml. Dat is redelijk duur. Maar voor een goed product, wil ik af en toe wel iets meer neertellen.

Geur/textuur

Het product heeft een medicinale, ontsmettende geur. Precies de geur die je zou verwachten van een product dat je puistjes moet tackelen. De textuur is redelijk dik, maar dat is wel handig, want zo camoufleert het ook meteen de roodheid van het puistje.

Pluspunten

De kleur van dit product vind ik verrassend: huidskleurig met een groene ondertoon. Het ziet er niet heel erg flatterend uit op je vinger, maar wanneer je het aanbrengt op je puistje neutraliseert de groene kleur de roodheid van het puistje. Naast het actief elimineren van puistjes, camoufleert dit product ze dus ook.

Het is geen match voor zware acné, maar voor wie last heeft van een occasioneel puistje, is dit een prima product.

Minpunten

De prijs…

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, misschien wel. Vooral omdat het product òòk goed camoufleert.

Ik gebruik het product vooral overdag, op een gereinigde huid, voor ik mijn foundation erover aanbreng. In tegenstelling tot andere anti-pukkel producten heb ik de indruk dat dit exemplaar de huid rond het pukkeltje niet uitdroogt. Een pluspunt, want vaak is dat wel het geval met producten waarmee je puistjes kan uitdrogen, met een droog korstje tot gevolg. De levensduur van een puistje lijkt een pak korter dan wanneer ik helemaal niets smeer.

Stop Spot – € 24,90 – Guerlain, parfumerie.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '