Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Momenteel is het erg koud buiten en na gebruik voel ik geen enkel droog plekje op mijn gezicht.'

Flair Beauty testteam: Skin Recovery Moisturizer van Paula’s Choice

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Skin Recovery Moisturizer van Paula’s Choice: 8/10


Prijs/kwaliteit

Je betaalt € 31 voor 60 ml, maar dankzij de tubevorm kan je de hoeveelheid makkelijk doseren, waardoor je geen product verspilt.

Textuur/geur

De crème heeft niet echt een opvallende geur. Wat de textuur betreft, deze vond ik zeer aangenaam. Hij is niet superdik, maar ook niet te dun. Verder kan je hem makkelijk verdelen over je gelaat.

Pluspunten

Bonuspunten krijgt-ie voor de verpakking. De tubevorm is niet alleen hygiënisch in gebruik, maar ook handig om mee te nemen. De crème trekt redelijk snel in en hij doet ook wat hij belooft. Mijn gezicht voelt zacht en gehydrateerd aan.

Minpunten

De beschikbaarheid. Je kan de producten van Paula’s Choice niet overal vinden, dus je moet ze online bestellen, wat overigens wel heel vlot gaat.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Het is een van de fijnere crèmes die ik de laatste weken geprobeerd hebt. Momenteel is het ook erg koud buiten en na gebruik voel ik geen enkel droog plekje op mijn gezicht. Meer dan geslaagd, dus!

Skin Recovery Moisturizer – € 31 – Paula’s Choice, www.paulaschoice.nl

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '