Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Gel Couture Wedding Collection by Reem Acra van Essie

Flair Beauty testteam: Gel Couture Wedding Collection by Reem Acra van Essie

'Deze collectie lijkt me ideaal voor de onconventionele bruid die er geen graten in ziet om met een gouden manicure haar jawoord te geven.'

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Gel Couture Wedding Collection by Reem Acra van Essie: 8/10 

Prijs/kwaliteit

€ 14,90 is niet goedkoop, maar aangezien het hier om de Gel Couture-lijn van Essie gaat en ik uit ervaring weet dat een manicure met deze nagellak zo’n tien dagen meegaat, lijkt me dit een zeer correcte prijs.

Geur/textuur

Voor zover nagellak ‘neutraal’ kan ruiken, is de geur van deze lakjes zeker niet penetrant. Getting Intricate is de enige ‘gewone’ nagellak. You’re Golden, Picture Perfect, Forever Family en Handmade of Honor bevatten wat shimmer. Moments to Mrs. heeft dan weer fijne glitterpartikeltjes.

Pluspunten

Essie is sowieso al een van de betere nagellakmerken, maar hun Gel Couture-collectie doet het zo mogelijk nóg beter. Ik doe makkelijk 10 dagen met mijn manicure zonder dat-ie vervaagt.

Minpunten

Het is algemeen bekend dat nagellak met glitters niet zo makkelijk te verwijderen is, maar met de roze Moments to Mrs. heb ik toch serieus met mijn watje moeten wrijven om de laatste restjes lak van m’n nagels te krijgen. Omdat het vrij lichte tinten zijn, had ik bij bijna zo goed als alle kleurtjes drie lagen nodig voor een mooi resultaat.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes! Vooral van de tint Picture Perfect was ik grote fan.

1 / 6
Forever Family
Getting Intricate
Handmade Of Honor
Moments To Mrs
Picture Perfect
You’re Golden
Forever Family
Forever Family

Getting Intricate
Getting Intricate

Handmade Of Honor
Handmade Of Honor

Moments To Mrs
Moments To Mrs

Picture Perfect
Picture Perfect

You’re Golden
You’re Golden

Reem Acra is een Libanese modeontwerpster die vooral bekendstaat om haar bruidsjurken. Hoewel ik mijn nagellak in het dagelijks leven liefst zo kleurrijk mogelijk heb, denk ik toch niet dat je me snel met babyblauwe nagels aan het altaar zal zien verschijnen. Deze collectie lijkt me dan ook ideaal voor de onconventionele bruid die er geen graten in ziet om met een gouden manicure haar jawoord te geven.

Gel Couture Wedding Collection by Reem Acra van Essie – € 14,99 – Parfuma. 

Lees meer beautyreviews:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.