Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'€ 19,90 voor 30 ml is iets duurder dan gemiddeld, maar momenteel kan je hem kopen voor € 9,95.'

Flair Beauty testteam: Pure Light Foundation van Yves Rocher

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Pure Light Foundation van Yves Rocher: 6,5/10


Prijs/kwaliteit

€ 19,90 voor 30 ml is iets duurder dan gemiddeld, maar momenteel kan je hem kopen voor € 9,95. Als je hem graag een keertje wil proberen, zou ik zeker niet aarzelen.

Textuur/geur

De textuur is redelijk vloeibaar waardoor je hem makkelijk kan verdelen over je huid. Verder is er niet echt een geur aanwezig.

Pluspunten

Dankzij het pipetje kan je de hoeveelheid makkelijk controleren. Op deze manier doe je er volgens mij langer mee dan met een foundation die een pompflacon heeft. Bovendien is het ook erg hygiënisch.

Minpunten

Zelfs de lichtste kleur was voor mij nog te donker, dus als je een hele bleke huid hebt, zit er misschien niet meteen een tint voor jouw huidskleur tussen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Er zat niet echt een tint tussen die perfect bij mijn huidskleur aansluit, en als ik een foundation draag, kies ik liever voor een exemplaar met iets meer dekking. Het effect – zoals de naam al doet vermoeden – is heel natuurlijk. Als je op zoekt bent naar een exemplaar met een natuurlijke finish, dan is de Pure Light Foundation wél een goede match.

Ook in de zomermaanden als het wat warmer is en je je huid toch een beetje wil camoufleren, is dit een geschikt product. Hangt er dus een beetje vanaf van wat je van een fond de teint verlangt.

Pure Light Foundation – € 19,90 (maar momenteel aan – 50%) – bij Yves Rocher.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '