Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: #PinkMantra Lipstick van Yves Rocher

Flair Beauty testteam: #PinkMantra Lipstick van Yves Rocher

'Van een natuurlijke roze tint op je lippen (Rose 01) tot een fel framboosroze mond (Rose 05): de #PinkMatra-collectie heeft voor ieder wat wils.'

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

#PinkMantra Lipstick van Yves Rocher: 8/10

Prijs/kwaliteit

Met z’n € 15,90 vertoeft deze lipstick in de middenklasse qua prijs. De verhouding prijs/kwaliteit lijkt me hier zeer correct.

Geur/textuur

Deze lipsticks doen me niet enkel qua kleur aan snoepjes denken, ze ruiken er ook een beetje naar. De kersenolie waarmee deze lippenstiften verrijkt zijn, zorgt ervoor dat ze erg vlot stiften.

Pluspunten

Net als bij de matte lipsticks zijn ook deze #PinkMatra Lippenstiften van Yves Rocher verrijkt met een olie waardoor je lippen niet uitdrogen.

Minpunten

De kersenolie zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de lipstick vervaagt zodra je iets eet of drinkt. Na een lunch of een kus, is een touch-up dus wel aan te raden.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, omdat ik het erg zomerse en frisse kleurtjes vind.

De Rose 03 is mijn favoriet. Deze limited edition Rouge Vertige lipsticks van Yves Rocher doen me zo mogelijk nog meer uitkijken naar de zomer. Van een natuurlijke roze tint op je lippen (Rose 01) tot een fel framboosroze mond (Rose 05): de #PinkMantra-collectie heeft voor ieder wat wils.

1 / 5
Rose 01
Rose 02
Rose 03
Rose 04
Rose 05
Rose 01
Rose 01

Rose 02
Rose 02

Rose 03
Rose 03

Rose 04
Rose 04

Rose 05
Rose 05

#PinkMantra Lipstick – € 15,90 – te vinden bij Yves Rocher of online.

Lees meer beautyreviews: