Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Body Ionic Brush van KLAPP

Flair Beauty testteam: Body Ionic Brush van KLAPP

'Het effect op mijn huid is groter dan wanneer ik die met een lichaamsscrub exfolieer onder de douche.'

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.

Body Ionic Brush van KLAPP: 9/10

Prijs/kwaliteit

Met een prijs van € 32 is dit een relatief dure borstel, maar peanuts in vergelijking met een bodyscrub die na een maandje is opgebruikt.

Geur/textuur

Met de Ionic Body Brush ontdoe je de huid van je lichaam van dode huidcellen. Het is een soort scrubborstel die je zonder extra producten op een droge huid moet gebruiken. De fijne koperen en bronzen haartjes zouden ook voor meer energie zorgen en goed zijn voor ons immuunsysteem.

Pluspunten

Zonder twijfel is dit de beste lichaamsborstel die ik ooit al probeerde. Na gebruik is mijn velletje écht gladder. Het effect op mijn huid is groter dan wanneer ik die met een lichaamsscrub exfolieer onder de douche. Wanneer ik na het borstelen mijn lichaam insmeer met een lichaamsolie of bodylotion, voel ik aan als nieuw. De borstel ligt stevig in de hand, en het ziet er niet naar uit dat de haartjes snel alle richtingen uit zullen staan.

Minpunten

De borstel heeft stevige haartjes en is niet geschikt voor gevoeligere lichaamsplekken zoals je nek en je borsten. Daarnaast geeft de borstel, door de wrijving van de koperen haartjes, een specifieke ijzergeur af. Erg sexy kun je dat natuurlijk niet noemen. Meer energie, zoals de verpakking belooft, heb ik niet van het borstelen gekregen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, écht wel.

Hoewel de verpakking voorstelt om hem elke dag te gebruiken, verkies ik een ritme van om de 2 à 3 dagen, simpelweg omdat het een extra stap in mijn al drukke beautyroutine is, maar ook omdat het gewoon niet nodig is. Mijn huid blijft immers meerdere dagen glad na één beurt.

Body Ionic Brush – € 32 – KLAPP , bij www.klapp-cosmetics.com.

Lees meer beautyreviews:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.