Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het kleine flesje is superhandig om mee te nemen als ik ergens ga overnachten.'

Flair Beauty testteam: Micellair Gel Oogmake-up Remover van Nivea

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


 

MicellAIR Gel Oogmake-up Remover van Nivea: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Voor € 4,49 heb je een klein flesje micellaire gel van 125 ml. De meeste gelijkaardige producten zitten in een grotere verpakking, maar ik vind dit een handig meeneemformaat en het blijft een eerlijke prijs.

Textuur/geur

De textuur is wat dit product onderscheidt van een gewoon micellair water. Het is een transparante gel die vol kleine luchtbelletjes zit. Het product is zo goed als geurloos.

Pluspunten

Zoals Nivea belooft, verwijdert deze micellaire gel je make-up zonder je huid uit te drogen. Net zoals een traditioneel micellair water laat het product geen residu achter op je huid. Je hoeft nadien dus niet af te spoelen. Mijn ogen zijn erg gevoelig, maar zelfs wanneer ik wat overmoedig word en te veel product op mijn wattenschijfje doe, prikt het niet in de ogen. Mijn dagelijkse mascara verwijdert hij zonder probleem als ik het watje met product even op mijn ooglid laat liggen en dan zachtjes wrijf.

Minpunten

Om waterproof mascara volledig weg te krijgen, moet ik deze stap wel een aantal keer herhalen, en dan nog blijven er wat restjes achter op mijn wimpers. Het is dus geen intensieve make-upremover, maar die zijn dan weer minder zacht voor de ogen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Dat ben ik van plan. Het kleine flesje is superhandig om mee te nemen als ik ergens ga overnachten.

Ik gebruik deze gel als eerste stap van mijn gezichtsreiniging. Ik haal daarmee mijn oogmake-up weg vooraleer ik de rest van mijn gelaat was met een cleanser en water. Voor mijn ogen gebruik ik het liefst een product dat zo zacht mogelijk reinigt en geen laagje achterlaat. Deze gel doet dat perfect.

MicellAIR Gel Oogmake-up Remover – € 4,49 – Nivea, Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '