Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Vooral het natuurlijke effect heeft me aangenaam verrast. Ik ben verkocht!'

Flair Beauty testteam: Matterende vloeibare fond de teint nude-effect van Annayake

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Matterende vloeibare fond de teint nude-effect van Annayake: 8/10 


Prijs/kwaliteit

Het valt niet te ontkennen dat € 46,75 veel geld is voor een foundation. Deze flacon bevat echter 30 ml en je hebt er maar heel weinig van nodig. Ik schat dat je zelfs bij dagelijks gebruik een jaar lang verder kan met deze foundation.

Geur/textuur

Deze foundation ruikt verrassend fris, bijna bloemetjesachtig zelfs. Verder smeert hij bijzonder makkelijk uit zonder vet te zijn.

Pluspunten

Hoewel de kleur misschien toch iets te fel was (de naam van deze foundation mag dan wel ‘nude-effect’ zijn, nude betekent voor een bleekscheet als ik iets totaal anders dan voor pakweg Meghan Markle), was ik aangenaam verrast door het natuurlijke effect. Geen oranje gezicht waarop je de foundation van mijlenver kan spotten. Meer nog: onder het laagje kan je nog steeds mijn sproetjes (vooral op mijn neus en aan mijn haarlijn) zien.

De foundation is verkrijgbaar in 4 tinten, zodat je hem wel op jouw nude-tint kan afstemmen (Doré, Naturel, Rosé, Sable).

Minpunten

Hoewel deze foundation een matterend effect zou hebben, was hij voor mijn vette huid helaas niet matterend genoeg. Toen ik ‘m voor de tweede keer gebruikte, heb ik er nog een laagje matterend poeder overheen aangebracht, zodat m’n huid niet zou gaan glimmen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes, ik ben fan van het naturelle en matterende effect. 

Confession: I loooove makeup, maar ik draag nooit foundation. Niet alleen omdat ik bang ben dat mijn huid dan niet kan ademen, maar ook omdat het mij doet terugdenken aan mijn juf uit het 4de leerjaar met haar oranje gezicht en witte nek. De horror!

VOOR: glimmende huid met roodheid; NA: matte en egale huid.

Deze foundation uittesten was dus best spannend voor mij, en het resultaat was beter dan ik me ooit had kunnen inbeelden. Vooral het natuurlijke effect heeft me aangenaam verrast. Ik ben verkocht!

Matterende vloeibare fond de teint nude-effect – € 46,75 – Annayake, verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '